Aktualno
Jako

JAKO SPORT tehnički sponzor CROfutsal magazina!

CROfutsal magazin Vam s ponosom predstavlja novog tehničkog sponzora. To je tvrtka JAKO SPORT, jedan od vodećih proizvođača sportske opreme koja profesionalno oprema klubove na nacionalnoj i internacionalnoj razini. JAKO SPORT je ekskluzivni distributer Jako opreme za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Tvrtka JAKO SPORT dugi niz godina ostvaruje mnogobrojne uspjehe s klubovima koji su zadovoljni sportskom opremom koja zadovoljava visoke kriterije od kvalitete, inovativnosti, funkcionalnosti i fleksibiliteta. Od 2010. tvrtka JAKO SPORT djeluje u novom prostoru u Kninu s većom proizvodnjom i najboljom distribucijom prema partnerima i kupcima. U JAKO SPORT-u su uvijek na raspolaganju svojim klijentima, a zahvaljujući kvaliteti proizvoda sve sportske ambicije korisnika kod JAKO SPORT-a mogu biti ostvarene!
Uskoro ćete članove CROfutsal teama moći vidjeti u novoj JAKO-opremi, što je epilog dogovorene suradnje za koju vjerujemo da će biti dugoročna i uspješna. JAKO SPORT kao jedan od vodećih proizvođača sportske opreme i CROfutsal kao vodeći futsal-magazin na ovim prostorima!
Više o JAKO SPORT-u, kao i izuzetno bogatu ponudu sportske opreme koja je dostupna u online-trgovini koju možete vidjeti klikom na JAKO SPORT.

Slikovni rezultat za jako sport

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Josip Brkić: “Očekuje nas teška utakmica, no vjerujem u plasman u finale!”

Ovaj tjedan u Makarskoj se igra “majstorica” polufinala, u kojoj će snage odmjeriti Novo Vrijeme …

CROfutsal TIM | Predstavljamo vam nova imena

U kolovozu prošle godine, uoči početka sezone koja se sad polako približava svom kraju, smo …