28.7 C
New York
spot_img
spot_img

Japan – Hrvatska | Izjave aktera

Objavljeno:

Hrvatska je u prvom dvoboju s Japanom odigrala 1:1, a rezultat je to koji prema dojmovima iz “zemlje izlazećeg sunca” zadovoljava našu reprezentaciju. Razgovarali smo s izbornikom Stankovićem i našim reprezentativcima koji su nam prenijeli svoje dojmove nakon remija s Japanom.

stankovicMato Stanković (izbornik Hrvatske): “Pribojavali smo se ove utakmice, jer smo u Japan došli bez nekoliko igrača, te s trojicom U-21 reprezentativaca kojima je ovo prva ozbiljnija reprezentativna provjera. S druge strane, Japan je dvostruki prvak Azije i stalni sudionik svjetskih prvenstava. Utakmica je pokazala odlično lice Hrvatske u svim segmentima igre. Bilo je razdoblja igre gdje je Japan bio bolji, kao i razdoblja igre gdje smo mi bili konkretniji. Ako ćemo gledati izgledne prilike za postizanje golova, mislim da smo tu bili čak i konkretniji, no valja biti iskren i reći da je remi na koncu i najpravedniji ishod.”

Ivo JukićIvo Jukić (kapetan Hrvatske): “Mislim da je bila dobra utakmica s puno šansi na obe strane i remi je na kraju ipak realan. Možemo žaliti za nekoliko sjajnih prilika u zadnjim minutama kada smo mogli i do pobjede. Iako nismo pobjedili, mislim da je ova utakmica veliki dobitak, jer su mladi igrači itekako pokazali da nemamo brige za budućnost!”

grbeša
Kristijan Grbeša:
“Odlična utakmica u odličnoj atmosferi! Pokazali smo da imamo širinu i da svatko tko dobije poziv u reprezentaciju to opravdava. Rezultat 1:1 ne djeluje previše atraktivno, ali utakmica je bila odlična i prepuna šansi! Mislim da će druga utakmica biti slična i da je svaki rezultat moguć, ali mi vjerujemo u sebe i pokazat ćemo da ova ekipa, na prvom mjestu prijatelja, a onda suigrača ima puno toga za reći i napraviti!”

grcić

Jakov Grcić: “Prije svega bih čestitao cijeloj momčadi, a posebno mladim igračima koji su pokazali da se na njih može ozbiljno računati! Utakmica je bila dosta dinamična, bilo je šansi s jedne i druge strane. Svi smo sretni i zadovoljni, jer smo napravili pozitivan rezultat sa prvakom Azije nakon teškog i napornog puta. Malo smo načeti ozljedama i umorom, ali se nadam da će do slijedeće utakmice lječnička služba napraviti dobar posao i biti sve ok, te da ćemo još jednom napraviti pozitivan rezultat.”

jelovcicFranco Jelovčić: “Teška utakmica! Domaćin je odlična ekipa, tehnički jako dobri, niski, brzi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, s dosta šansi i njihovih i naših. Drago mi je da su mladi igrači dobili šansu i pokazali da će s vremenom postati nositelji igre naše reprezentacije. Sve u svemu, odličan doživljaj i gušt igranja utakmice, uz naravno dobar rezultat!”

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave