Jelovčić i Grcić složni: “U Dubrovniku ćemo dokazati da smo bolji!”

Nakon remija u sinoć odigranom dvoboju protiv Francuske, razgovarali smo s Francom Jelovčićem i Jakovom Grcićem. U razgovoru za CROfutsal spomenuti dvojac je iznio svoje viđenje dvoboja, te ne dvoje kako će Hrvatska pobjedom u Gospinom polju za 2 tjedna izboriti vizu za Sloveniju. Njihove izjave donosimo u nastavku.

Franco Jelovčić: “Očekivali smo ovakvu utakmicu. Oni su od početka bili u zoni i igrali samo na kontre. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Imali smo pregršt prilika, 3 stative i jednu gredu. Oni su bili opasni iz kontre, no gledajući cijelu utakmicu mislim da smo ostavili bolji dojam. Imali smo inicijativu, loptu u svojim nogama, stvarali smo prilike, no lopta jednostavno nije htjela u gol. Mišljenja sam da smo ranije zabili gol da bi utakmica otišla u drugom smjeru. Ostaje nam još 40 minuta u Gospinom polju, gdje sam uvjeren da ćemo dokazati da smo bolja ekipa i izboriti plasman na EURO.”

Fotografija France-Futsal.com.

Jakov Grcić: “Ovaj susret je potvrdio da Francuska nije bezazlena momčad. Uložili su mnogo u reprezentaciju, dugo su se pripremali za dvoboje s nama, te su rezultati vidljivi. Znali smo da su jaki iz kontre i polukontre. Njihov vodeći zgoditak nas je poremetio, no svakako mislim da smo odigrali vrlo dobru utakmicu. Imali smo prilike, pogađali smo okvir gola, a njihov vratar je bio jako raspoložen. Mišljenja sam da smo kvalitetnija momčad i da sve ovisi o nama. Vjerujem da ćemo u Dubrovniku biti pravi i izboriti plasman na EURO.”

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

FUTSAL WEEK | Remi Hrvatske i Ukrajine

U susretu 2. kola “Futsal Week” turnira U19-reprezentacija koji se održava u Poreču, Hrvatska i …

FUTSAL WEEK | U19-reprezentacija bolja od Crne Gore!

Hrvatska U19-reprezentacija pobjedom je otvorila “Futsal Week” turnir koji se od 15. do 20. lipnja …