Fabet kladionica

Jelovčić produljio vjernost Split Tommyju!

Franco Jelovčić i MNK Split Tommy su nakon dugotrajnih pregovora dogovorili nastavak suradnje, te će naš ponajbolji reprezentativac i naredne 2 sezone igrati u Splitu! Premda se očekivao odlazak Jelovčića u inozemstvo, Uprava Splita privolila je Jelovčića na ostanak u Splitu, dogovorivši suradnju za naredne 2 sezone.
Informaciju o ostanku Jelovčića u redovima Split Tommyja potvrdio nam je predsjednik kluba gospodin Ivo Zoković, pohvalivši članove Uprave kluba i stručnog stožera koji su obavili “lavovski posao”. Uz trenera Matu Stankovića i njegova najbližeg suradnika Sinišu Brzovića (sportski direktor), najveće zasluge za ostvarenje ove suradnje pripadaju financijskom direktoru kluba (Milan Čagalj), te Zoranu Mamiću, dopredsjedniku i predstavniku generalnog sponzora kluba (Tommy).
Ostanak Jelovčića bio je jedan od glavnih zadataka kluba kada je u pitanju igrački kadar. Nakon dolazaka Jukića, Fetića i Pavića, ostanak Jelovčića potvrda je da će Split Tommy naredne sezone biti ozbiljan kandidat za naslov prvaka, a ostaje za vidjeti mogu li Splićani do početka sezone potpisati još poneko pojačanje kao jamstvo za uspješnu sezonu…

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | 11. kolo kroz ponudu FAVBET kladionice

Danas i sutra na rasporedu su susreti 11. kola 1.HMNL. Najavu susreta i delegiranje službenih …

Regija “Jug” | Odigrani prvi polufinalni susreti kadetskog i juniorskog natjecanja

Odigrani su prvi polufinalni susreti kadetskog i juniorskog natjecanja regije “Jug”. Kod kadeta su Vrgorčani …