Fabet kladionica

Jelovčiću trofej najboljeg igrača Hrvatske za 2015.godinu!

Franco Jelovčić dobitnik je trofeja CROfutsala za najboljeg futsal-igrača Hrvatske u 2015.godini! U prvom izdanju izbora za najboljeg futsal-igrača Hrvatske, Jelovčić je slavio ispred Nacionalovog dvojca Luketina i Novaka, te će ostati zapisan kao pobjednik u prvom prestižnom izboru za najboljeg futsal-igrača Hrvatske.
Izbor za najboljeg futsal-igrača Hrvatske predstavili smo Vam krajem prosinca, a o pobjedniku su odlučivali stručni žiri, novinarski žiri, te naši čitatelji. Sastav stručnog i novinarskog žirija smo Vam već predstavili, te ga možete vidjeti klikom na priloženi link.
CROfutsal je kao vodeći futsal portal na ovim prostorima i inicijator izbora nominirao 12 igrača od kojih su članovi stručnog žirija, novinarskog žirija i naši čitatelji bodovima “nagrađivali” trojicu najboljih. U nastavku Vam donosimo bodovanje od strane sva 3 “glasačka tijela”, te konačan poredak.

NAŠI ČITATELJI

1. Franco Jelovčić 460
2. Tihomir Novak 451
3. Dario Marinović 332
4. Žarko Luketin 222
5. Duje Bajrušović 158

NOVINARSKI ŽIRI

1. Franco Jelovčić 20
2. Žarko Luketin 19
3. Dario Marinović 9
4. Tihomir Novak 4
5. Duje Bajrušović 2

STRUČNI ŽIRI

1. Franco Jelovčić 20
2. Žarko Luketin 16
3. Tihomir Novak 13
4. Dario Marinović 4
5. Vedran Matošević 1

Franco Jelovčić je od sva 3 “glasačka tijela” dobio najveći broj glasova. Prema glasovima publike Jelovčić je tijesno slavio ispred Novaka, dok je u poretku stručnog i novinarskog žirija Jelovčić tijesno slavio ispred Luketina. Premda je iza Split Tommyja sezona bez trofeja, te u tekućem prvenstvu gledaju u leđa zagrebačkom Nacionalu, žiri i naši čitatelji su ipak nagradili Jelovčića za sjajne igre u klubu i reprezentaciji. Jelovčić je zajedno s Mladenom Kocićem u prošloj sezoni podijelio naslov najboljeg strijelca 1.HMNL, a sa Split Tommyjem je osvojio 2.mjesto u prvenstvu, dok su se od kupa oprostili u četvrtfinalu.

KONAČAN POREDAK

STRUČNI ŽIRI NOVINARSKI ŽIRI ČITATELJI UKUPNO
1. Franco Jelovčić 5 5 5 15
2. Žarko Luketin 4 4 2 10
3. Tihomir Novak 3 2 4 9
4. Dario Marinović 2 3 3 8
5. Duje Bajrušović 1 1 2
6. Vedran Matošević 1 1

Izbor za najboljeg futsal-igrača Hrvatske pobudio je izniman interes naših čitatelja, a među glasačima je bio velik broj poznatih lica naše futsal scene, od igrača, sudaca, delegata do klupskih dužnosnika. Najsretnijeg među našim glasačima nagrađujemo poklon paketom sportske opreme, a to je Josip Bašić kojeg ćemo kontaktirati putem priložene e-mail adrese.
Francu Jelovčiću čestitamo u ime redakcije CROfutsala i svih medija i osoba koji su sudjelovanjem u žiriju podržali našu inicijativu. Pobjednički trofej Jelovčić će primiti uskoro, o čemu ćete biti obaviješteni na našim stranicama.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …

Raspored i delegiranje službenih osoba 3. i 4. utakmice finala doigravanja

U petak i nedjelju na rasporedu su treći i četvrti susret finala doigravanja za prvaka …