KUP | Grobnik odustao od natjecanja, Square u završnici!

Prošlogodišnji sudionik završnog turnira malonogometnog kupa Hrvatske MNK Grobnik odustao je od natjecanja u kupu! Grobničani su se trebali u susretu osmine-finala susresti s dubrovačkim Squareom, no njihovim odustajanjem Square je postao prvi sudionik završnog turnira “Final 8”!
Kontaktirali smo vodstvo Grobnika gdje nam je predsjednik kluba Nebojša Trošelj potvrdio kako zbog financijskih razloga nisu u mogućnosti odigrati kup-dvoboj sa Squareom. Najveći problem za Grobnik je velik trošak gostovanja u Dubrovniku, stoga su Grobničani pokušali dogovoriti da se oba dvoboja odigraju na njihovom terenu u dva dana, no ta inicijativa nije odobrena. Zanimljivo, lani su na isti način kup-dvoboj odigrali Square i Petrinjčica!
U Grobniku ističu kako im je ovo prvi put da odustaju od nekog natjecanja, te da zaista nemaju sredstva za natjecanje. Još lani Grobnik je zbog financijskih problema bio na pragu odustajanja od “Lige za prvaka 2.HMNL”, a i sudjelovanje na završnici kupa u Dubrovniku je financijski iscrpilo klupske resurse. Zanimljivo, upravo su na lanjskoj završnici kupa u četvrtfinalu Grobničani poraženi od Squarea…
Odustajanje od natjecanja zasigurno će donijeti i određene sankcije za Grobnik. Oduzimanje kup-bodova je sasvim izgledno, a uz to je moguće oduzimanje bodova u prvenstvu kao i novčana kazna.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | MNK Knin objavio snimku klupske himne

U vrijeme kada je silom prilika natjecanje 2.HMNL-jug obustavljeno, zanimljiva vijest dolazi nam iz Knina. …

1. HMNL | AFCU se pobjedom maknuo sa zadnjeg mjesta!

U dvoboju 7. kola 1. HMNL koji ste mogli pogledati i na TV ekranima vidjeli …