13.1 C
New York
spot_img
spot_img

Marketing | Oglasna ploča

Objavljeno:

Oglasn ploca-3Od sada na stranicama CROfutsal online futsal magazina imamo novu mogućnost oglašavanja. Naime, svi turniri, lige, futsal škole i drugi sportski projekti mogu se oglašavati putem naše “Oglasne ploče”. Oglasna ploča zapravo je jako atraktivni marketinški prostor koji se nalazi na vrhu desnog stupca svake stranice i koje je do sada bio rezerviran za velike oglašivače.

Ono što smo željeli postići je dati mogućnost svima da se na kvalitetan način oglašavaju na najvećem futsal portalu u regiji po zaista simboličnim cijenama. Tako ćete za cijenu od 160,00 kn + PDV / tjedno dobiti mogućnost objave plakata svog turnira, lige ili drugog projekta. Za tu cijenu vaš će plakat se prikazivati na jednom od najatraktivnijih marketinških pozicija na portalu CROfutsal.

Pri tome vam jamčimo kako će vaš plakat biti jedan od maksimalno 5 plakata u tom prostoru. Također vam jamčimo da će učitavanje plakata ići nasumično tako da će vaš plakat biti vidljiv i primjetan. Link plakata može voditi na veću sliku vašeg plakata ili na neku vanjsku web stranicu, facebook stranicu i slično.

Vaš plakat će biti prikazan našim čitateljima, a to je u tjedan dana preko 10000 zaljubljenika u mali nogomet u Hrvatskoj i regiji.

Kako je naša misija popularizacija futsala kao sporta svi turniri mlađih kategorija (juniori i kadeti) te turniri za žene imaju dodatnih 20% rabata na navedenu cijenu. Uvjet je za ostvarivanje ovog popusta da se turniri ili lige za mlađe kategorije odnosno žene igraju po futsal pravilima.

Za seniorske turnire nema ograničenja po pitanju pravila i sl.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja stojimo vam na raspolaganju.

 

PRIJAVITE SE PUTEM PRILOŽENOG FORMULARA

[contact-form-7 id=”22817″ title=”Oglasna ploča”]

Ivica Ojvan
Ivica Ojvanhttps://www.crofutsal.com
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave