Fabet kladionica
FOTO: Drago Sopta/HNS

Matej Horvat najbolji igrač 1.HMNL za sezonu 2020./2021.!

Matej Horvat dobitnik je prestižne nagrade “Trofej nogometaš” za sezonu 2020./2021.! Riječ je o nagradi koju dodjeljuje Hrvatska udruga “Nogometni sindikat” za najbolje igrače u prošloj natjecateljskoj sezoni, a u kojoj igrači prvoligaških momčadi odlučuju o pobjedniku. Ova nagrada premijerno je za futsal dodjeljena 2017. godine kada je kao prvi laureat slavio Tihomir Novak, da bi nakon jednogodišnje stanke 2019. godine ovu laskavu nagradu osvojio Duško Martinac. 

 

 

Kako prenosi službena stranica Hrvatska udruga “Nogometni sindikat”, u glasovanju je sudjelovalo 9 prvoligaša iz sezone 2020./2021., dok je Novo Vrijeme odbilo sudjelovati u glasovanju. Riječ je o prošloj sezoni u kojoj su omiški “zeleno-plavi” uz naslov prvaka osvojili još superkup i kup Hrvatske. Mnogi će reći kako je Matej Horvat lani u dresu Olmissuma odigrao svoju najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri, te da je nagrada došla u prave ruke. Naravno, u organizaciji CROfutsal magazina i ove će se godine dodijeliti nagrada “Trofej CROfutsal”, a Matej Horvat zasigurno je jedan od ozbiljnijih kandidata za pobjedu.
Redakcija CROfutsal magazina čestita Mateju Horvatu na ovoj prestižnoj nagradi, te mu želi mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere! 👏👏👏

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …

Raspored i delegiranje službenih osoba 3. i 4. utakmice finala doigravanja

U petak i nedjelju na rasporedu su treći i četvrti susret finala doigravanja za prvaka …