Mato Stanković gostuje u radijskoj emisiji CROfutsala

Prošlog ponedjeljka CROfutsal je u suradnji s Megamix Radiom Hvar pokrenuo radijsku emisiju posvećenu futsalu. Emisija je to koja će imati stalan termin u eteru spomenutog radija. Svaki ponedjeljak s početkom u 19:00 sati u našoj radijskoj emisiji gostovat će poznata imena iz hrvatskog futsala, a sutra Vam kao našeg prvog gosta donosimo izbornika Matu Stankovića.

U premijernoj emisiji naš urednik Jerko Šimac gostovao je na Megamix Radio Hvaru kao najava onoga što ćemo slušati kroz naredne emisije. Od ponedjeljka će naš urednik voditi ovu radijsku emisiju, gdje će sa uvijek zanimljivim gostima razgovarati o aktualnim temama hrvatskog futsala. Izbornik Mato Stanković zasigurno će biti gost s kojim će se imati o čemu pričati, a u našoj emisiji otvaramo vrata i našim čitateljima, te Vas pozivamo da nam šaljete pitanja za našeg gosta. Pitanja šaljite na e-mail jerko@crofutsal.com ili admin@crofutsal.com, te nas pratite sutra od 19:00 sati i tako podržite ovaj naš novi projekt u promidžbi hrvatskog futsala.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Novo Vrijeme velikim preokretom do pobjede i prednosti u četvrtfinalnoj seriji!

U prvom susretu četvrtfinala doigravanja u Makarskoj su se sastali Novo Vrijeme Apfel i Vrgorac. …

Crnica u super-uzbudljivom susretu bolja od Alumnusa!

U izuzetno uzbudljivom dvoboju četvrtfinala doigravanja odigranom na šibenskom Baldekinu, Crnica je slavila protiv Alumnusa …