8.8 C
New York
spot_img
spot_img

Matošević i službeno u Luparenseu!

Objavljeno:

Vijest koju smo objavili još prije 10 dana danas je dobila i službenu potvrdu. Vedran Matošević novi je igrač talijanskog prvaka Luparensea! Vijest je talijanski klub potvrdio na svojim službenim stranicama, gdje donosi kratku Matoševićevu biografiju, te izjave kako našeg reprezentativca, tako i čelnika kluba Stefana Zarattinija.
U uvodu se navodi kako je Luparense osigurao usluge velikog talenta kojeg će na raspolaganju slijedeće sezone imati trener Alessio Musti. U nastavku stoji kako je Matošević reprezentativac Hrvatske i da dolazi iz redova zagrebačkog Alumnusa. U Italiju je Matošević došao izravno iz Rotterdama gdje je branio boje zagrebačkog VERN-a na sveučilišnom prvenstvu Europe. VERN je na koncu zauzeo 2.mjesto, a Matošević je proglašen najboljim igračem turnira.
Prenosimo izjavu Matoševića za klupsku web-stranicu:

“Ovakvu dobrodošlicu nisam očekivao! Bit će mi čast nositi dresVukova” u sljedećoj sezoni. Upoznat sam s ekipom, te sam izuzetno zadovoljan s izborom kluba. Htio sam doći u Luparense i evo me! Činjenica da sam dio talijanskog prvaka me ispunja radošću i odgovornošću. Ja sam spreman dati sve za ovu majicu i pokazati svoju vrijednost svim navijačima. Vjerujem da to može biti iskustvo koje me može samo dodatno poboljšati na tehničkoj razini, pogotovo jer ću trenirati s igračima koji su osvojili titulu za Luparense. Jedva čekaam početak…”

O novoj akviziciji Stefano Zarattini je rekao:

Ovaj momak je jedan od bisera hrvatskog prvenstva, naroda koji je dao mnogo futsalu. Matošević je jedan od onih oklada na kojima Luparense žele ponovno osvojiti naslov. On ima veliku želju za uspjehom u Italiji, a mi ćemo učiniti sve da se osjeća bolje, kao i svi veliki hrvatski igrači koji su igrali godinama ovdje, poput Martića koji je bio njegov trener u Alumnusu, Čuljac koji je dvije godine bio ovdje, te Ðulvat. Ovaj transfer mogao bi dovest do toga da društvo gleda sa zanimanjem na strana prvenstva kao i hrvatsko, gdje smo vidjeli i druge igrače koji bi mogli doći i igrati ovdje.”

Ovim putem našem Matoševiću želimo mnogo sreće i uspjeha, te da u Italiji potvrdi svoju kvalitetu i ostavi trag. Sretno Veki!

Matosevic LuparenseFOTO: http://luparensecalcioa5.wordpress.com/

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave