Miguelín na obilježavanju 218 dana do UEFA Futsal EURO-a!

“2(0)18 dana do UEFA Futsal EURO 2018.” događaj je koji je upriličen jučer u Ljubljani, gdje su mnoge poznate ličnosti na čelu sa zvijezdom španjolske reprezentacije Miguelínom upriličili “futsal-štafetu” gdje je lopta od središta Ljubljane došla do Arene Stožice gdje će se od 30.siječnja do 10.veljače slijedeće godine održati smotra najboljih europskih reprezentacija.
MVP poslijednjeg EURO-a u Srbiji Miguelín otvorio je futsal-štafetu primivši loptu od predsjednika NZS-a (Nogometni Zvez Slovenije) Radenka Mijatovića. U štafeti su sudjelovali brojni nogometni i futsal reprezentativci Slovenije, te ambasadori UEFA Futsal EURO-a u Sloveniji Milivoje Simeunović i Milenko Ačimović, a štafetu je zaključio kapetan slovenske reprezentacije Igor Osredkar koji je loptu donio do Arene Stožice.
Podsjetimo, uz domaćina Sloveniju nastup na EURO-u su kao pobjednici kvalifikacijskih skupina osigurali Italija, Azerbajdžan, Portugal, Ukrajina, Španjolska, Kazahstan i Rusija, dok će se za preostala 4 mjesta kroz dodatne kvalifikacije boriti Gruzija, Mađarska, Hrvatska, Rumunjska, Srbija, Poljska, Češka i Francuska.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

SP 2024 – Europske kvalifikacije | Poznate grupe Preliminarne runde!

Danas je u Nyonu održan ždrijeb Preliminarne runde Europskih kvalifikacija za FIFA Futsal Svjetsko Prvenstvo …

1.HMNLŽ | Sljedećeg vikenda započinje 1.HMNL za žene

Izuzmemo li odgođene susrete i završni turnir kupa Hrvatske, jesenski dio sezone 1.HMNL došao je …