Humanitarni spektakl u Vrgorcu!

Večeras je će se u Vrgorcu održati malonogometni spektakl pod nazivom “Zajedno za Mihu”! Riječ je o humanitarnom malonogometnom događanju gdje sva sredstva idu za pomoć desetogodišnjem Mihovilu Mišetiću koji boluje od spastične diplegije, teškog oblika cerebralne paralize. Mihovilu je prijeko potrebna operacija kojom bi se ne samo izbjeglo smanjivanje mišićnih kontraktura, već i omogućilo samostalno hodanje ovog dječaka. Operacijski zahvat bi se trebao obaviti u Beogradu, a troškovi su preveliki za obitelj Mišetić, no tu su njegovi vrgorački prijatelji koji Vas sve pozivaju na ovaj malonogometni spektakl kako bi se pomoglo Mihovilu i njegovoj obitelji.

ZAJEDNO ZA MIHU

Humanitarno-sportsku večer će u 19 sati otvoriti susret ŽNK Split i ŽHMNK Vrgorac. Sat vremena kasnije, na parketu će odmjeriti snage dvije zanimljive selekcije, “domaći” i “strani”. Riječ je o momčadima sastavljenim od bivših igrača Vrgorca; Rakušić, Ademi, Erceg i Jelavić s jedne strane, a s druge strane Podrug, Lalić, Ramić, Malvasija i brojni drugi. Glavni susret večeri je dvoboj prvoligaša Vrgorca i selekcije Hajduka za koju bi uz nekoliko prvotimaca nastupali i bivše nogometne zvijezde poput Ivice Mornara, Gorana Vučevića, Deana Računice i Nenada Pralije. Cijena ulaznice za ovaj malonogometni spektakl je 20 kuna, no cijena ne bi smjela biti prepreka da se ne dođe na ovaj humanitarni događaj. Vrijeme je da svi koji su u mogućnosti večeras pohode vrgorački Dom športova. Zajedno za Mihu!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

POST FESTUM | Dva izdanja Hrvatske za 3 boda protiv Poljske

Pobjedom 3:1 protiv Poljske na otvaranju Europskog prvenstva Hrvatska je osvojila izuzetno bitna 3 boda …

EURO 2022. | Španjolska nadigrala Bosnu i Hercegovinu!

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Španjolske u svom premijernom nastupu na Europskom prvenstvu. …