4.1 C
New York
spot_img
spot_img

NESLUŽBENO | IO HNS-a odlučio o nastavku 1.HMNL

Objavljeno:

Jučer je u zagrebačkom hotelu AS održana redovna sjednica Izvršnog odbora HNS-a, na kojoj se raspravljalo o nastavku natjecanja pod ingerencijom HNS-a. Iz pouzdanih izvora doznajemo kako je na sjednici odlučeno o nastavku 1.HMNL. Neslužbeno, prvoligaško natjecanje nastavit će se 12./13.lipnja ili 19./20.lipnja utakmicama 16.kola, a nakon što se odigraju preostala tri kola ligaškog dijela natjecanja odigrat će se doigravanje u skraćenom obliku.

Odluka o nastavku natjecanja mnoge je iznenadila, s obzirom da su sva dvoranska natjecanja u Hrvatskoj prekinuta, te neće biti nastavljena. Uz to, vrijedi spomenuti da je profesionalna LNFS (Španjolska) jedina europska liga koja nastavlja s natjecanjem. Sigurno je da će odluka o nastavku natjecanja naići na različite reakcije klubova, prvenstveno onih čiji su igrači izvan granica Hrvatske, čime je njihov povratak i sudjelovanje u nastavku natjecanja upitan. Također, ostaje za vidjeti kako će se osigurati sigurnosni uvjeti zaštite od korona-virusa, kao i uvjeti za igru u dvoranama tijekom ljetnih mjeseci. Jedno je sigurno, iako će odluka o nastavku natjecanja naići na brojne polemike, veseli činjenica da ćemo prvaka dobiti na parketu, a ne za “zelenim stolom”.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave