Fabet kladionica

Nikola Jelić i Josip Jurlina nominirani za godišnje nagrade Futsal Planeta

Renomirani međunarodni futsal portal futsalplanet.com objavio je nominacije za tradicionalne godišnje nagrade, koje taj magazin dodjeljuje od 2004.godine (s iznimkom 2005. i 2006.godine, kada nagrade nisu dodjeljivane). Riječ je o nagardi koja se dodjeluje u ukupno 10 kategorija, a nama su najzanimljivije dvije kategorije u kojima Hrvatska ima svoje predstavnike. Naime, Nikola Jelić je nominiran u kategoriji najboljeg arbitra, dok je Josip Jurlina nominiran u kategoriji najbolkeg mladog igrača.

Nikola Jelić prošle je godine osvojio ovu prestižnu nagradu, čime se pridružio Danijelu Janoševiću i Saši Tomiću koji su svojevremeno proglašavani najboljim arbitrima. 38-godišnji Jelić je prošle godine po prvi put nominiran za najboljeg suca, te je već u prvom izboru osvojio ovu prestižnu nagradu.

Slikovni rezultat za josip jurlina

Josip Jurlina bio je najbolji hrvatski igrač na prošlogodišnjem EURO-u U19-reprezentacija održanom u Latviji. Jurlina je predvodio mini-vatrene do senzacionalnog srebra, a naša je izabrana vrsta jedine poraze pretrpjela u skinini i u finalu protiv nedodirljive Španjolske. Jurlina je bio lider juniorske momčadi Splita koja je prošle sezone osvojila naslov prvaka, a s uspjehom je nastupao i za seniorsku momčad. Prošlog je ljeta napustio Split i pristupio omiškom Olmissumu, s kojim se trenutno nalazi na vrhu prvoligaške ljestvice.

Nikoli Jeliću i Josipu Jurlini čestitamo na nominacijama, te im želimo mnogo sreće i uspjeha kako u ovom prestižnom izboru, tako i u nastavku njihovih karijera.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Delegiranje službenih osoba za polufinala Superkupa

Večeras su na rasporedu polufinalni susreti Superkupa Hrvatske. U nastavku Vam donosimo delegiranje službenih osoba. …

SUPERKUP | Večeras započinje nova futsal sezona!

Utakmicama polufinala Superkupa večeras započinje nova natjecateljska sezona! Četiri najbolje momčadi iz prošle sezone otvaraju …