Novak primio nagradu za najboljeg igrača Hrvatske u 2019.godini!

Tihomir Novak primio je sinoć nagradu za najboljeg igrača Hrvatske u 2019.godini! Podsjetimo, Tihomir Novak proglašen je najboljim igračem Hrvatske u tradicionalnom izboru CROfutsala, u kojem o pobjedniku odlučuju stručni žiri, novinarski žiri i naši čitatelji. Tihomir Novak tako je po drugi put osvojio ovu prestižnu nagradu, nakon što je proglašen najboljim i u izboru za 2016.godinu.
Novak je nagradu primio u osječkom hotelu “ZOO”, u krugu obitelji i prijatelja koji su ga došli podržati, te reprezentativnih kolega. Nagradu je Novaku uručio urednik CROfutsal magazina Jerko Šimac, a izbornik Mato Stanković uručio je Novaku i prigodni dres povodom 100 odigranih utakmica u “kockastom dresu”. Novak se po primitku nagrade kratko obratio svima prisutnima:

“Zahvaljujem se svima ovdje prisutnima, a najviše mojim suigračima, jer bez njih ne bi bilo ni mene ovdje. Ova nagrada mi mnogo znači i to nije nikakva floskula. Možda nije baš najsvečanija atmosfera sada nakon poraza od Rusije, no vjerujem da možemo izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo kroz dodatne kvalifikacije.” – rekao je Tihomir Novak

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Uspješni gosti u prvim susretima 13. kola

Jučer su odigrani prvi susreti 13. kola 2.HMNL-istok u kojima su znatno uspješniji bili gosti. …

2.HMNL-jug | Odigrana tri zaostala susreta

Jučer su odigrana tri zaostala susreta 2.HMNL-jug. U dvobojima 9. kola na solinskoj Bilankuši su …