Odgađaju se dvoboji kvalifikacija između Hrvatske i Češke!?

Dvoboji dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Češke po svemu sudeći će biti odgođeni!? Vijest je to koja još uvijek nije službena, no za očekivati je da UEFA dvoboje Hrvatske i Češke odgodi zbog situacije s korona-virusom u Češkoj.

Dvoboji dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo prvotno su bili zakazani za 9. i 12.travnja, no zbog situacije u cijeloj Europi s korona-virusom dvoboji dodatnih kvalifikacija su odgođeni za 7. i 10.studenog. Zbog zauzete dvorane u Osijeku, domaćinstvo je naša izabrana vrsta prebacila u Zadar, no izgleda da se slijedeći mjesec ipak neće igrati. Naime, jučer su u Češkoj na snagu stupile nove mjere borbe protiv korona-virusa, gdje su sva natjecanja u dvoranama odgođena. Štoviše, zabranjuju se sve aktivnosti u zatvorenim prostorima, te samim time Češka nema uvjete za pripreme i odigravanje kvalifikacijskih dvoboja. Doznajemo da su iz Češkog nogometnog saveza jučer poslali dopis HNS-u i UEFA-i, gdje ukazuju na situaciju u Češkoj. Službeno UEFA još uvijek nije obavijestila nacionalne saveze o odgodi kvalifikacijskih susreta, no znakovito je da je krovna europska nogometna organizacija na svojim službenim stranicama u terminu prvog dvoboja u Zadru naznačila da je susret odgođen. Narednih dana očekujemo i službenu potvrdu kako se kvalifikacijski dvoboji Hrvatske i Češke odgađaju, te ostaje za vidjeti u kojem će se terminu susreti odigrati.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Josip Grubeša: “Nadamo se novim bodovima!”

U trećem kolu 1.HMNL Alumnus se s gostovanja u Šibeniku vratio kući s tri boda. …

Blago Gašpar: “Vjerujem da ćemo se protiv Universitasa vratiti na pobjednički kolosijek!”

Prva hrvatska malonogometna liga došla je do četvrtog kola. Kao i uvijek na rasporedu je …