Perišić i Pavić iz Split Tommyja prelaze u Crnicu!

Stjepan Perišić i Nikola Pavić odlaze iz Split Tommyja i prelaze u redove ambicioznog drugoligaša Crnice! Spomenuti je dvojac proteklih dana vodstvu Split Tommyja objavio svoju namjeru da napuste redove kluba, te se nisu pojavili na treningu nakon čega su suspendirani od strane kluba. Klub je odluku o suspenziji dojučerašnjih prvotimaca objavio na svojim službenim stranicama, a spomenuti je dvojac danas postigao dogovor s vodstvom šibenskog drugoligaša, te će biti velika pojačanja Crnice u pohodu na 1.ligu!
U splitskom prvoligašku ne kriju razočaranje postupkom spomenutog dvojca koji je napustio klub u jeku priprema za proljetni dio sezone. Perišić i Pavić bili su stožerni igrači momčadi, posebno Perišić koji je odličnim igrama u dresu Split Tommyja došao i do reprezentativnog dresa, te je odigrao zapaženu ulogu na nedavnom gostovanju naše izabrane vrste u Češkoj. Premda su iz splitskog kluba prvotno suspendirali nezadovoljni dvojac, doznajemo kako su na koncu ipak odlučili udovoljiti želji igrača i dozvoliti im prelazak u redove Crnice. Predsjednik šibenskog drugoligaša Antonijo Svirčić u razgovoru za CROfutsal nije krio zadovoljstvo angažmanom spomenutog dvojca, te najavljuje pohod na 1.ligu!

Fotografija FC Split Tommy.

Antonijo Svirčić: “Tragom vijesti da su Perišić i Pavić nezadovoljni i da žele napustiti Split Tommy, stupio sam u kontakt s njima i izrazio želju za njihovim angažmanom. Ne želim ulaziti u probelm i razlog njihova nezadovoljstva u Splitu. Mi smo jednostavno iskoristili priliku i doveli velika pojačanja koja će nam pomoći u ostvarenju naših ciljeva. Crnica je profesionalan klub i djeluje ozbiljnije od mnogih prvoligaša, što smo i dokazali angažmanom Jurjevića, te sada Perišića i Pavića. Već godinama težimo ulasku u prvoligaško društvo, te je krajnje vrijeme da to i ostvarimo.”

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

CROfutsal i Megamix Radio Hvar pokreću radijsku emisiju o futsalu!

Sa sutrašnjim danom okrećemo novu stranicu u medijskoj promidžbi futsala. CROfutsal u suradnji s Megamix …

Poznat je raspored 1.kola kupa za regiju Jug

Kao što smo već najavili kup susrete za regiju Istok, danas najavljujemo za regiju Jug. …