Plati nam pivo

Ovih dana smo na portalu postavili novu mogućnost koju ste mogli vidjeti kao malo dugme u kojem piše: “Plati nam pivo”. Naime, preko poznatog servisa ko-fi.com (očito su imali na umu kavu, a ne pivo…) od sada imate mogućnost počastit nas pivom.

Cheers With Beer Icon Hand-drawn Royalty Free Cliparts, Vectors, And Stock Illustration. Image 126272332.

Ako vam se sviđa naš rad, smatrate da dobro pratimo futsal u Hrvatskoj i CROfutsal Vam je jedna od omiljenih stranica imate mogućnost na jednostavan, anoniman (ako želite) i potpuno siguran način uplatiti nam protuvrijednost od 3$ (20,00 kuna) kako bi od vas popili pivo.

Naravno kao i do sada sav sadržaj portala možete i dalje koristiti potpuno besplatno, no na ovaj način bi nam pokazali da cijenite naš rad.

Ukoliko želite platiti pivo baš za specifičnog novinara portala možete u komentarima prije uplate ostaviti njegovo ime i razlog zašto ga častite.

Također isključivanjem dodataka za blokadu reklama i klikom na sadržaj reklama također doprinosite našem radu i financiranju projekta.

 

CROfutsal tim

 

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

CROfutsal Kladionica | Početak 10. kola

Nastavljamo s našom CROfutsal Kladionicom gdje uoči svakog kola 1.HMNL imate priliku prognozirati ishode utakmica. …

IZ SVIJETA | Cartagena pobjedom prekinula negativan niz!

Cartagena našeg reprezentativca Darija Marinovića je u subotu odigrala utakmicu 27. kola španjolskog prvenstva. Protivnik …