Plenum klubova 1.HMNL: Zoković predsjednik, izvučeni parovi natjecanja!

Maratonska sjednica predstavnika prvoligaša u prostorijama HNS-a je okončana, a najbitniji zaključci su izbor Ive Zokovića za predsjednika Plenuma klubova 1.HMNL, te izvlačenje rasporeda natjecanja za narednu sezonu.
Kao što smo već ranije pisali, predsjednik MNK Split Tommy Ivo Zoković izabran je za predsjednika Plenuma klubova 1.HMNL, nakon odustajanja Ivice Đole (MNK Nacional). Prema dostupnim informacijama, Ivica Đolo odustao je od kandidature nakon što je Ivo Zoković ponudio izuzetna obećanja za klubove u slučaju svojeg imenovanja za predsjednika Plenuma. Maratonska sjednica započela je nešto prije 12 sati, a okončana je oko 18 sati!
Izvučen je i raspored natjecanja za narednu sezonu. Premda je bilo nekoliko novih prijedloga glede sustava natjecanja, on će ostati isti uz jednu malu izmjenu. Iz lige izravno ispada tek poslijednjeplasirana momčad (12.), dok će pretposlijednja momčad razigravati za opstanak s drugoplasiranim predstavnikom drugoligaša. Povratak je to na sustav natjecanja koji smo imali do prije 2 sezone. Sezona započinje 26.rujna utakmicama 1.kola, a raspored ćemo Vam donijeti uskoro na našim stranicama.
Kontaktirali smo i gospodina Ivu Zokovića, novoizabranog predsjednika Plenuma klubova koji će na toj dužnosti zamijeniti Milana Martulaša. Ivo Zoković je istaknuo zadovoljstvo što je sjednica nakon dugo vremena održana u mirnom i pozitivnom ozračju, bez povišenih tonova i neugodnih scena. Homogenost klubova u postizanju zajedničkih ciljeva ono je što treba voditi klubove, istaknuo je Zoković koji je obećao prvi istaknuti intervju po imenovanju za predsjednika Plenuma klubova 1.HMNL dati upravo za CROfutsal! Potvrda je to naše vrijednosti kao najstarijeg i najčitanijeg futsal portala u Hrvatskoj!

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Odigrani susreti 11. kola, domaćini dominantni

Jučer su odigrani susreti 11. kola 2.HMNL-jug koji su protekli u znaku domaćina. Naime, svi …

2.HMNL-zapad | Lošinj preokretom do pobjede protiv Raba

U zaostalom susretu 11. kola 2.HMNL-zapad Lošinj je slavio protiv Raba ostvarivši tako drugu ovosezonsku …