Fabet kladionica
Kao što smo vas već izvještavali CROfutsal je ponosni medijski pokrovitelj "Praznika Slofutsala" koji se već dugi niz godina održava u susjednoj nam Sloveniji. Turnir je to koji s pravom nosi pridjev praznika jer se zaista radi o posebnom ugođaju i odličnom spoju kampiranja u predivnoj prirodi te igranja futsala. Naravno tu su i popratne aktivnosti uz obilje piva i razgovora - o futsalu naravno.

Praznik Slofutsala

Kao što smo vas već izvještavali CROfutsal je ponosni medijski pokrovitelj “Praznika Slofutsala” koji se već dugi niz godina održava u susjednoj nam Sloveniji. Turnir je to koji s pravom nosi pridjev praznika jer se zaista radi o posebnom ugođaju i odličnom spoju kampiranja u predivnoj prirodi te igranja futsala. Naravno tu su i popratne aktivnosti uz obilje piva i razgovora – o futsalu naravno.

Radi velikog interesa koji su pokazali ljubitelji futsala iz Slovenije i susjednih zemalja organizatori su odlučili od ove godine produžiti cijeli događaj sa dva dana (kako je bilo do sada) na tri dana. Donosimo vam priopćenje organizatora:

 

Praznik Slofutsala će trajati 3 dana!

Najbolji slovenski malonogometni turnir će ove godine trajati tri dana – od petka 21.6. do nedjelje 23.6.2013. Prva dva dana će se odigrati grupni dio, a u nedjelju će se igrati na ispadanje od osmine finala do kraja.

Zanimanje za ovogodišnji turnir je veliko i izvan Slovenije, pa su organizatori odlučili još dodatno nagraditi ekipe, koje će uplatiti kotizaciju pred 1.5.2013 (samo uplata kotizacija znači, da je ekipa prihvaćena na turnir) – između tih ekipa ždrijeb će odabrati jednu, kojoj ćemo vratiti cjelokupnu kotizaciju!

 

Kotizacija u visini 80 € se može uplatiti na račun:

ŠPORTNO DRUŠTVO SELCA,
SELCA 162, 4227 SELCA, SLOVENIJA
IBAN: SI56 0312 8100 0842 206
BIC: SKBASI2

 

Organizatori su već predstavili i motiv ovogodišnjih majica turnira, koje možete vidjeti na sliki i moći ćete ih naručiti prije turnira po samo 5 € / po majici.

Klikni za veći prikaz
Klikni za veći prikaz

Sve informacije o turniru su na linku:

http://www.praznikslofutsala.com/index.php/hrvatsko

 

Ili na marko@turnirji.com odnosno gsm +386 31 381 635

 

Plakat_21-23_6_CRO

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

PREDSTAVLJAMO | Malonogometni turnir Mostar 2022.

Svečanim otvaranjem u 20:15 sati danas započinje malonogometni turnir “MOSTAR 2022.” koji će se odigrati …

Hrvatska na Futsal Weeku uz novi stožer izbornika Mavrovića

Hrvatska futsalska reprezentacija od 13. do 19. lipnja sudjeluje na Futsal Week turniru u Poreču …