Aktualno

Reprezentacija | Hrvatska na turniru u Brazilu!

Hrvatska futsal reprezentacija otputovala je u Brazil gdje će sudjelovati na jakom međunarodnom turniru. Uz domaćina i našu reprezentaciju, na turniru sudjeluju još reprezentacije Urugvaja i Kolumbije. I dok se od južnoameričkih reprezentacija očekuje da zaigraju u najjačim sastavima, naša je reprezentacija odletjela u krnjem sastavu.

HRVATSKA FOTO

U odnosu na momčad koja je nastupala protiv Ukrajine, među putnicima nisu Jukić, Novak, Jelovčić, Grcić, Suton, te izbornik Stanković, a kada njima pridodamo izostanak Marinovića, jasno je da u Brazil putujem,o praktički s B-reprezentacijom. Izbornik Stanković nazvat će to selekcijom hrvatske lige, no ipak će momčad u Brazilu nastupati kao Hrvatska, a u njoj je nekoliko igrača koji standardno zauzimaju svoje mjesto na Stankovićevu popisu.
Nova imena među putnicima su Cvjetković (Square), Grbić (Uspinjača), Ukalović (Uspinjača) i Ugarković (Nacional). Reprezentaciju će u Brazilu voditi Stankovićevi pomoćnici Marinko Mavrović i Marin Smoje, a ova “akcija” je idealna prigoda za igrače da se u odsutnosti “glavnih vedeta” nametnu za svoj status u momčadi.

O nama Marija Šimac

avatar

Moglo bi vas zanimati

CROfutsal tim traži pojačanja!

Završila se futsal sezona u Hrvatskoj, a samim time je počela i ljetna pauza tijekom …

FIFA Futsal SP 2021. | Obavljen ždrijeb skupina

Danas je obavljen ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo koje će se od 12. rujna do …