Fabet kladionica

Reprezentacija na mini-pripremama u Delnicama!

Hrvatska futsal reprezentacija će početkom slijedećeg tjedna imati mini-pripreme u Delnicama! Već smo na našim stranicama pisali o planu priprema naše reprezentacije, gdje je u ovom terminu bio predviđen pripremni dvoboj s talijanskim prvoligašem Acqua&Saponeom, no kako reprezentacije Italije i Brazila sudjeluju na Kontinentalnom kupu u Kuvajtu, spomenuti prvoligaš je znatno oslabljen te je dogovor otpao. Kako je ostao slobodan termin za okupljanje reprezentacije, izbornik Stanković iskoristio je tu mogućnost i odlučio okupiti igrače koji će u dvodnevnom programu odigrati dvije međusobne utakmice.
Kontaktirali smo tajnika reprezentacije gospodina Sinišu Bačića koji nam je otkrio plan i program ovih mini-priprema, kao i popis igrača na koje računa izbornik Stanković.
Okupljanje reprezentacije je u ponedjeljak 27.10 u Delnicama, gdje će u naredna 2 dana reprezentativci odigrati 2 utakmice između sebe. Zbog toga se na popisu nalaze čak 4 vratara, a pozvanim igračima će se priključiti 3 U-21 reprezentativca koji na okupljanju u Francuskoj ostave najbolji dojam na vodstvo reprezentacije.

Na popisu izbornika Stankovića za okupljanje u Delnicama nalaze se slijedeći igrači:
Ivo Jukić (Split Tommy)
Žarko Luketin (Nacional)
Marin Stojkić (Murter)
Franko Bilić (Solin)
Tihomir Novak (Nacional)
Goran Ugarković (Nacional)
Dario Šestić (Nacional)
Franco Jelovčić (Split Tommy)
Jakov Grcić (Split Tommy)
Josip Suton (Split Tommy)
Duje Bajrušović (Novo Vrijeme)
Saša Babić (Novo Vrijeme)
Renato Koturović (Novo Vrijeme)
Duško Martinac (Vrgorac)
Andrej Pandurević (Osijek Kelme)
Kristijan Grbeša (Alumnus)
Matija Capar (Alumnus)

Kao što je poznatno, izbornik Stanković i njegov prvi pomoćnik Marinko Mavrović idu s mladom reprezentacijom u Francusku, a odmah po povratku iz Francuske (ponedjeljak) okupit će A-selekciju u Delnicama (uz 3 U-21 reprezentativca). U utorak i srijedu na rasporedu su 2 međusobna susreta, a povratak reprezentativaca kućama je odmah u srijedu nakon drugog susreta.

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | 11. kolo kroz ponudu FAVBET kladionice

Danas i sutra na rasporedu su susreti 11. kola 1.HMNL. Najavu susreta i delegiranje službenih …

Regija “Jug” | Odigrani prvi polufinalni susreti kadetskog i juniorskog natjecanja

Odigrani su prvi polufinalni susreti kadetskog i juniorskog natjecanja regije “Jug”. Kod kadeta su Vrgorčani …