24.3 C
New York
spot_img
spot_img

Select službena lopta 1.HMNL!

Objavljeno:

Hrvatski nogometni savez (HNS) je danas na svojim službenim stranicama objavio kako će službena lopta 1.HMNL u novoj sezoni biti “Futsal Super TB FIFA”. Ova odluka je donešena na temelju dogovorenog sporazuma s tvrtkom Mercury, generalnim distributerom Selecta za Hrvatsku i zemlje u regiji, a kroz godine je bila partner i opremač brojnih klubova, natjecanja i saveza u Hrvatskoj i okolici. Select lopte su inače proizvod danske tvrtke Select Sport, jedne od vodećih svjetskih proizvođača lopti te službeni dobavljač lopti za niz natjecanja poput Bundeslige.

Povodom nove suradnje predsjednik HNS-a je rekao:

Raduje nas postignuti dogovor s tvrtkom Mercury kojim osiguravamo vrhunske lopte marke Select za klubove 1. NL i 1. HMNL. Uvjereni smo da će ovaj ugovor olakšati život klubovima i unaprijediti navedena natjecanja koja po prvi puta dobivaju službenu loptu. Radujemo se suradnji te svim golovima i dobrim potezima koje će s novim loptama izvesti naši nogometaši i malonogometaši.

dok je direktor i vlasnik tvrtke Mercury, Nikola Sumina izjavio sljedeće:

Čast nam je što Select postaje službena lopta dvaju natjecanja u zemlji svjetskih doprvaka. Prva nogometna liga uzbudljivo je natjecanje, a 1. HMNL među najboljim malonogometnim ligama u Europi te smo uvjereni da će obje ugovorne strane – kao i svi klubovi – biti više nego zadovoljni dogovorenom suradnjom. Select i Mercury su već desetljećima prisutni i aktivni u hrvatskom sportu, no Hrvatski nogometni savez sigurno ima posebnu težinu pa stoga zahvaljujem predsjedniku Kustiću i rukovodstvu HNS-a na povjerenju. Istinski se veselimo ovom partnerstvu.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave