Fabet kladionica

Šok u Nacionalu: smijenjen Grdović, novi trener Kujtim Morina!

Robert Grdović više nije trener zagrebačkog Nacionala! Nakon poraza u uzvratnom susretu polufinala doigravanja u Vrgorcu, vodstvo aktualnog prvaka smijenilo je trofejnog trenera, te će momčad do kraja sezone voditi Kujtim Morina!
Smjenu Grdovića za CROfutsal je potvrdio “alfa i omega” Nacionala Ivica Đolo.

“Grdovića smo smijenili odmah nakon poraza u Vrgorcu. Nisu ostvareni osnovni ciljevi postavljeni uoči početka sezone. Nije ostvaren ulazak u TOP-16 UEFA Futsal Cupa, te smo ostali i bez kupa u Zagrebu. Ne možemo si dozvoliti da ostanemo i bez naslova prvaka! Grdović je imao dvoranu na raspolaganju 24 sata dnevno i uvjete kakve je samo poželjeti mogao. Nakon neuspjeha u Europi i u kupu preuzeo je odgovornost na sebe. Dalje više ne ide! Još nakon poraza u kupu smo imali dogovorenog novog trenera (Božović), no pružili smo Grdoviću još jednu priliku. Usuđujem se reći da na raspolaganju ima najskuplju momčad koja je ikada igrala u Hrvatskoj, no nemamo igru…”

Ostaje za vidjeti kako će se smjena Grdovića odraziti na igru Nacionala u nastavku doigravanja. Nacional već u srijedu očekuje majstorica protiv Vrgorca u zagrebačkom Fusio centru, a momčad će s klupe voditi dosadašnji Grdovićev pomoćnik Kujtim Morina.
Kontaktirali smo i sada već bivšeg trenera Nacionala za izjavu, no Grdović se ispričao te nije bio raspoložen za izjave.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …