VIDEO | Stanković objavio reprezentativni popis za EURO!

Izbornik Hrvatske malonogometne reprezentacije Mato Stanković objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo koje će se od 02. do 13.veljače održati u Beogradu! Na popisu je ukupno 14 prijavljenih igrača, te treći vratar Marin Stojkić koji ima mogućnost naknadne prijave i konkuriranja za nastup na EURO-u.
Popis Vam donosimo u nastavku:

VRATARI Ivo Jukić
Franko Bilić
Marin Stojkić*
SPLIT TOMMY
EKONOMAC
SPLIT TOMMY
IGRAČI Jakov Grcić
Franko Jelovčić
Josip Suton
Kristijan Grbeša
Tihomir Novak
Vedran Matošević
Željko Petrović
Andrej Pandurević
Matej Horvat
Maro Đuraš
Saša Babić
Dario Marinović
SPLIT TOMMY
SPLIT TOMMY
SPLIT TOMMY
NACIONAL ZAGREB
NACIONAL ZAGREB
NACIONAL ZAGREB
NOVO VRIJEME
OSIJEK KELME
FUTSAL DINAMO
SQUARE
PESAROFANO
ELPOZO MURCIA

S popisa su otpali Renato Koturović, Vedran Kazazić, Zvonimir Horvat, Duško Martinac, Robert Grbić i Toni Jelavić. Doznajemo kako je Kazazić otpao na sugestiju pravne službe HNS-a jer još uvijek nije admnistrativno rješeno njegovo pravo nastupa za Hrvatsku nakon što je već nastupao za reprezentaciju BiH.
Prema riječima izbornika Stankovića, uz 10 standardnih reprezentativaca odabrana su 3 mlada U-21 reprezentativca (Horvat, Ðuraš, Pandurević) koji predstavljaju budućnost naše reprezentacije, te Petrović koji je svojim radom i zalaganjem na pripremama u Novigradu zavrijedio poziv.
Igrači s popisa okupit će se u subotu u Zagrebu, gdje će istu večer u dvorani Sutinska vrela odraditi trening. Dan kasnije planiran je put u Beograd gdje će odraditi večernji trening u Kombank Areni, dvorani koja će ugostiti EURO.

 

Hrvatska reprezentacija za UEFA Futsal EURO 2016Izbornik Mato Stanković objavio je danas popis malonogometaša koji će predstavljati Hrvatsku na UEFA Futsal Euru 2016.:http://hns-cff.hr/news/12865/hrvatska-krece-na-euro-pokazati-pravo-lice/

Posted by Hrvatski nogometni savez on 29. siječnja 2016

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | “Taurusi” slavili na gostovanju kod Uspinjače Gimke!

U derbiju 2. kola 2.HMNL-zapad jučer je Futsal Gorica slavila na gostovanju kod Uspinjače Gimke …

Futsal Pula u fenomenalnoj utakmici nastavila pobjednički niz!

U 3. kolu 1.HMNL Futsal Pula je ugostila Square. Bila je to odlična utakmica u …