Fabet kladionica

SVI ZA PAVA | Futsal reprezentativci za Pava Hađiju!

Pavo Hađija je mladi 24-godišnji Dubrovčanin čija je životna priča proteklih dana pokrenula veliku inicijativu za pomoć diljem Hrvatske pa i šire! Naime, Pavo je na Badnjak u teškoj prometnoj nesreći u Dubrovniku zadobio teške ozljede, te nepokretan leži u Klinici za traumatologiju u Draškovićevoj ulici u Zagrebu. U prometnoj nesreći teško mu je nagnječena leđna moždina u području petog vratnog kralješka uz frakture prvog, drugog i četvrtog vratnog kralješka. Odmah po transportu je operiran te se prvo oporavljao na odjelu intezivnog liječenja, da bi zatim bio prebačen na odjel kirurgije. Pavo je trenutno van životne opasnosti, međutim ima paralizirane obje noge, trup te obje šake. Njegova je situacija takva da zahtjeva liječenje u inozemstvu, kako bi mu se pružila prigoda da opet prohoda. U Švicarskom gradu Luzernu nalazi se klinika Nottwil gdje bi Pavo trebao na rehabilitaciju, no liječenje je izuzetno skupo…
Sudbina ovog mladog Dubrovčanina mobilizirala je cijeli Dubrovnik u humanitarnoj akciji pod nazivom “SVI ZA PAVA”, a akcija se munjevito proširila cijelom Hrvatskom. Na facebooku je formirana grupa koja je u samo nekoliko dana okupila više od 15 000 ljudi, a počela su se organizirati razna događanja gdje je sav prihod namjenjen za Pava, a otvoren je i račun u banci za uplatu donacija:

OTP banka Hrvatska d.d.
Domovinskog rata 3
23000 Zadar, Hrvatska
SWIFT code: OTPVHR2X
IBAN: HR0424070003102624715 (vlasnik računa: Pavo Hađija)

Humanitarnoj akciji pridružili su se mnogi sportaši, estradne zvijezde i javne ličnosti, a poruku podrške u facebook grupi “SVI ZA PAVA” su iz dana u dan sve brojnije. Akciju su medijski podržali mnogi mediji u dubrovačkoj regiji, a ubrzo su njegovu priču objavili i znatno eksponiraniji mediji, od Radio Dalmacije do Nove-TV i Jutarnjeg lista! CROfutsal se kao vodeći futsal medij u Hrvatskoj pridružuje akciji “SVI ZA PAVA” i poziva sve čitatelje i ljude dobre volje da pomognu ovom mladiću u njegovoj situaciji.
Pavo Hađija je inače najbolji prijatelj našeg malonogometnog reprezentativca Daria Marinovića! Uz Marinovića, s reprezentativnog okupljanja u Novigradu svoju su podršku stradalom mladiću izrazili Franco Jelovčić i Josip Suton. Budite i vi ZA PAVA!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Generalni sponzor i mladi bek produžili ugovor s Puležanima!

U redovima državnog viceprvaka se naveliko radi na igračkoj križaljki za sljedeću sezonu, a već …

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …