7.8 C
New York
spot_img
spot_img

Tomić i Jelić na završnom turniru UEFA Futsal Lige prvaka!

Objavljeno:

Sjajne vijesti za hrvatski futsal dolaze nam iz Barcelone, gdje će se predstojećeg vikenda odigrati završni turnir UEFA Futsal Lige prvaka za sezonu 2019/2020.! Hrvatski sudački dvojac Saša Tomić i Nikola Jelić su među 8 arbitara koji će “dijeliti pravdu” u Barceloni. Veliko je to priznanje ne samo za hrvatski futsal već i za sudačku organizaciju  na čijem je čelu od ove sezone dugogodišnjeg prvog čovjeka Ivana Novaka zamijenio Edi Šunjić.

Saša Tomić je poslijednjih godina redovito sudionik završnog turnira, te mu je ovo šesti put da je sudionikom “Final Foura”. Za Nikolu Jelića ovo je drugi put da kao arbitar sudjeluje na završnom turniru. Podsjetimo, prošle sezone Saša Tomić i Nikola Jelić su imali čast suditi finale u Almatyju, gdje je portugalski Sporting protiv domaćeg Kairata osvojio naslov europskog prvaka. Saša Tomić je sudio poslijednja četiri finalna dvoboja, a delegiranje polufinalnih susreta gdje su Tomić i Jelić delegirani kao treći i četvrti sudac ukazuje da je realno za očekivati da UEFA i ove sezone ukaže povjerenje hrvatskom sudačkom dvojcu za finale.

U prvom polufinalnom dvoboju s početkom u 16:00 sati sastat će se ElPozo Murcia i Tyumen, dok je u 21:00 na rasporedu drugi polufinalni dvoboj između Barcelone i KPRF-a. Spomenimo i kako su uz hrvatski sudački dvojac u Barceloni kao arbitri Čeh Ondrej Černy, Bugar Borislav Kolev, Portugalac Fernandes Coelho, te talijanski dvojac Angelo Galante i Nicola Manzione.

Saši Tomiću i Nikoli Jeliću čestitamo na ovom velikom priznanju, te im želimo mnogo sreće i uspjeha u karijeri!

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave