Aktualno

TOMMY-kladionica | Rezultati 2.kruga!

Utakmicama 15.kola 1.HMNL završio je drugi krug TOMMY-kladionice, nagradne igre u kojoj Vas naš sponzor tvrtka Tommy nagrađuje poklon-bonom u iznosu 500 kuna! U nastavku Vam donosimo objavu dobitnika…

CROfutsal Kladionica imageDrugi krug Tommy-kladionice donio je u nekoliko navrata pogođene sve parove u pojedinom kolu. Igrači TOMMY-kladionice su u ovom krugu bili uspješniji, što potkrepljuje činjenica da je u ovom krugu pobjednik osvojio čak 62 boda, za razliku od pobjedničkih 45 bodova u 1.krugu naše nagradne igre.
Sjajnim predviđanjima u poslijednjem kolu kladionice, igrač pod imenom “elcamino” osvojio je puni bodovni učinak (41 bod), čime se na vrhu ljestvice izjednačio s do tada vodećim igračem pod imenom “SoHo”. Navedeni dvojac je nakon završenog 2.kruga potpuno poravnat u svim segmentima (bodovi, broj pogođenih ishoda), te tako u ovom krugu imamo dvojicu pobjednika. Velikodušnošću našeg sponzora tvrtke Tommy, oba će natjecatelja osvojiti poklon-bon u iznosu 500 kuna! Hvale vrijedna gesta pokrovitelja nagradne igre zasigurno će obradovati dobitnike, a Vama neka je poticaj da i dalje sudjelujete u našoj nagradnoj igri koja ove godine bilježi izuzetno velik interes.

tommy-kladionica-600

Poradi velikog broja sudionika u nagradnoj igri, u konačnom poredku 2.kruga donosimo Vam tek rezultate 15 najuspješnijih natjecatelja:

 
       REDNI BROJ        KORISNIČKO IME        BODOVI
1. SoHo 62
2. elcamino 62
3. YNWA 56
4. sigma-tim 53
5. ramajana 42
6. JUG 41
7. cigla 41
8. JOJO 39
9. Futsal10 39
10. fićo 39
11. mikosimac 39
12. štefo22 36
13. juki 36
14. bingoplus 36
15. blaugrana 30

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

SLOVENIJA | Dobovec “trokorakom” do finala!

Jučer je treću utakmicu polufinalne serije odigrao Dobovec naših reprezentativaca Vedrana Matoševića, Luke Perića i …

ITALIJA | Avellino i Catania izborili majstoricu!

Sinoć su se odigrale utakmice druge četvrtfinalne serije u talijanskom prvenstvu. Nakon što je u …