Fabet kladionica

TOMMY – ponosni sponzor CROfutsal portala!

Poštovani čitatelji i futsal fanatici!
Zasigurno ste primjetili kako je od sinoć na našim stranicama novi reklamni baner tvrtke TOMMY. S radošću objavljujemo kako je tvrtka TOMMY nakon okončanja nagradne igre TOMMY-kladionica produljila vjernost CROfutsalu!

Tommy-glavni-banner-2

U vremenima krize kada je zaista teško doći do nekakvih sponzorskih ugovora i donacija neophodnih za egzistenciju, tvrtka TOMMY na čelu s gospodinom Zoranom Mamićem (dopredsjednik MNK Split Tommy) u CROfutsalu je prepoznala pravu vrijednost. Nastavlja se tako suradnja CROfutsala s tvrtkom TOMMY započeta projektom TOMMY-kladionica, koja se pokazala izuzetno uspješnom zabilježivši Vaš velik interes, a tvrtka TOMMY je ujedno bila pokrovitelj naših izvještaja sa završnice Hrvatskog malonogometnog kupa iz Dubrovnika. Istaknimo i kako je CROfutsal jedini medij koji u potpunosti prati natjecanje u 2.HMNL-jug, gdje se natječe MNK Split Tommy. Zahvaljujući iznimno korektnom odnosu s čelnicima splitskog kluba, CROfutsal je ove sezone pratio gotovo sve ligaške susrete MNK Split Tommy-ja. Suradnja sa splitskim klubom tako je poprimila “partnerski odnos” gdje je CROfutsal na internet stranicama MNK Split Tommy zabilježen kao medijski pokrovitelj. Poradi navedenog, daljnja suradnja CROfutsala s tvrtkom TOMMY doima se kao logičan slijed događanja.
Zahvaljujemo na koncu tvrtki TOMMY i gospodinu Mamiću na ukazanom povjerenju. Na nama je da radom opravdamo ukazano nam povjerenje, kako svih Vas koji nas pratite, tako i predstavnika tvrtke TOMMY, koji su u futsalu prepoznali vrijednost u koju se isplati ulagati.

Tommy_LOGO

 

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Liga za popunu 1.HMNL | Raspored i delegiranje 6. kola

Pred nama je završni čin Lige za popunu 1.HMNL. U nedjelju su na rasporedu susreti …

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …