Fabet kladionica

Torcida kup 2014. | Ovogodišnje izdanje na novoj podlozi!

Pred nama je 20.izdanje malonogometnog Torcida kupa! Najmasovniji je to naš malonogometni turnir, koji iz godine u godinu bilježi izniman interes, sve veći broj prijavljenih ekipa, brojna poznata imena i prepune tribine. Torcida kup ove godine ide i korak dalje; ovogodišnje izdanje igrat će se na novoj podlozi! Na beton kultnog igrališta u Vukovarskoj ulici postavit će se pvc-podloga u bojama Torcide, čime će se smanjiti dosadašnje dimenzije terena za igru, ali i umnogome smanjiti mogućnost ozljeda. Podloga naziva “Gridcourt” dar je tvrtke Premijer iz Zagreba na korištenje.

Torcida kup

Početak ovogodišnjeg izdanja Torcida kupa je 02.07, a naslov pobjednika brani ekipa “Torcida Ražine” u čijim su redovima prošle sezone nastupala brojna poznata imena hrvatskog futsala poput Jelovčića, Grcića, Protege, Kovača… Već dvije godine u nizu ekipa “Torcida Mertojak” zaustavljena je u finalu, a ostaje za vidjeti mogu li ove godine predvođeni brojnim navijačima do konačnog trijumfa.
GRIDCOURTGridcourt je dvoslojna podloga koja stvara trenje prilikom trčanja i naglih skretanja. Sustav brzog odvoda omogućava sigurno korištenje podloge bez obzira na doba dana ili vremenske prilike. Premijer d.o.o. donirat će iznos najma sportske podloge  Gridcourt Astral za ovogodišnje izdanje Torcida kupa. U Premijeru koji je zastupnik Gridcourt sportskih podloga za Europu i Bliski istok ističu da su se odlučili na ovaj čin iz razloga što je turnir Torcida kup jedan od najuglednijih turnira u malom nogometu u Hrvatskoj. Podloga će biti u bojama Torcide kao organizatora turnira. Posebnost ove podloge je da je upravo predviđena za postavljanje na vanjske betonske terene što doprinosi smanjenju ozljeda i sigurnosti igrača.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Poraz Splita u zaostalom susretu kod Jezera

U zaostalom susretu 6. kola Jezera su slavila protiv Splita rezultatom 3:2, čime su Splićani …

Murter na penale preko Splita do završnog turnira kupa!

Nakon što su u petak i subotu plasman na završni turnir kupa Hrvatske izborili Futsal …