Trofej CROfutsal 2017. | Glasajte za najboljeg igrača Hrvatske

Nakon što smo nedavno predstavili nominirane kandidate za najboljeg futsal-igrača Hrvatske u 2017.godini, danas otvaramo glasovanje za naše čitatelje. Kao organizator izbora CROfutsal Vam donosi imena 15 nominiranih igrača između kojih će biti izabran laureat. O izboru najboljeg igrača Hrvatske odlučuju stručni žiri, novinarski žiri, ali i Vi! Od nominiranih igrača izaberite trojicu najboljih prema Vašem izboru kojima dodjeljujete 5, 3 i 1 bod. Napominjemo kako je s jedne računalne jedinice moguće glasovati samo jednom, te da će se vrednovati samo glasovi uz koje su priloženi autentični podatci! Kod glasova zaprimljenih s iste IP-adrese vrednovat će se samo prvo zabilježeno glasovanje! Glasovanje je otvoreno do 15.siječnja u 20:00 sati, nakon čega očekujemo objavu laureata za 2017.godinu!
Treći je ovo izbor za najboljeg futsal-igrača Hrvatske. U premijernom izdanju slavio je Franco Jelovčić, dok je lani slavio Tihomir Novak. Oba izdanja ovog izbora pobudila su velik interes naših čitatelja, ali i drugih medija koji su prenijeli na svojim stranicama obavijest o samom izboru. O svemu je na svojim stranicama pisao i HNS, što je dodatno priznanje ovom izboru. Novinarski žiri čine mahom predstavnici renomiranih medija koji prate futsal, dok su u stručnom žiriju brojna poznata lica iz hrvatskog futsala, treneri, futsal-djelatnici… Članove novinarskog i stručnog žirija objavit ćemo uskoro na našim stranicama.

Nominirani za najboljeg futsal-igrača Hrvatske za 2017.godinu su (abecednim redom):

Bajrušović Duje NOVO VRIJEME APFEL
Maro Đuraš SQUARE / SPLIT TOMMY
Kristijan Grbeša FUTSAL DINAMO
       Franco Jelovčić NACIONAL ZAGREB / NAPOLI
Davor Kanjuh FUTSAL DINAMO
Žarko Luketin SPLIT TOMMY
       Dario Marinović ELPOZO MURCIA
Duško Martinac VRGORAC
Tihomir Novak NACIONAL ZAGREB / SPLIT TOMMY
Hrvoje Penava FUTSAL DINAMO / LUXOL
Luka Perić NACIONAL ZAGREB / SPLIT TOMMY
Kristijan Postružin NACIONAL ZAGREB
Saša Subotić VRGORAC
Josip Suton SPLIT TOMMY
Marinko Šamija CRNICA

Napominjemo kako u glasovanju treba gledati ostvarenja u 2017.godini, a više o svim nominiranim kandidatima možete vidjeti klikom OVDJE.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

FUTSAL WEEK | Remi Hrvatske i Ukrajine

U susretu 2. kola “Futsal Week” turnira U19-reprezentacija koji se održava u Poreču, Hrvatska i …

FUTSAL WEEK | U19-reprezentacija bolja od Crne Gore!

Hrvatska U19-reprezentacija pobjedom je otvorila “Futsal Week” turnir koji se od 15. do 20. lipnja …