1.5 C
New York
spot_img
spot_img

Trofej CROfutsal | Biramo najboljeg igrača Hrvatske u 2022. godini

Objavljeno:

Blagdansko vrijeme i kraj kalendarske godine donosi i naš tradicionalni izbor za najboljeg igrača Hrvatske. “Trofej CROfutsal” godišnja je nagrada koju je pokrenuo naš magazin, a u kojoj biramo najboljeg futsal-igrača Hrvatske u godini koja je na izmaku. O pobjedniku ovog izbora odlučuju stručni žiri koji čine mahom stručne osobe iz hrvatskog futsala, novinarski žiri u kojem su predstavnici medija koji prate futsal, te naši čitatelji glasovanjem na našim stranicama. Prvo izdanje ovog izbora imali smo 2015. godine kada je najboljim proglašen Franco Jelovčić, a nakon njega ovu su nagradu redom osvajali Tihomir Novak (2), Dario Marinović, Duje Bajrušović, Žarko Luketin, te Josip Suton koji je lani osvojio ovu prestižnu nagradu.

 

GODINA Gold Medal Vector. Golden 1st Place Badge. Sport Game Golden Challenge Award. Red Ribbon. Isolated. Olive Branch. Realistic illustration. By Pikepicture | TheHungryJPEG.com Silver Medal Vector. Best First Placement. Winner, Champion, Number One. 2nd Place Achievement. Metallic Winner Award. Red Ribbon. Isolated On White Background. Realistic Illustration. By Pikepicture | TheHungryJPEG.com Bronze Medal Vector. Best First Placement. Winner, Champion, Number One. 3rd Place Achievement. Metallic Winner Award. Red Ribbon. Isolated On White Background. Realistic Illustration. By Pikepicture | TheHungryJPEG.com
2015. Franco Jelovčić Žarko Luketin Tihomir Novak
2016. Tihomir Novak Žarko Luketin Dario Marinović
2017. Dario Marinović Tihomir Novak Franco Jelovčić
2018. Duje Bajrušović Dario Marinović Duško Martinac
2019. Tihomir Novak Franco Jelovčić Josip Jurlina
2020. Žarko Luketin Stjepan Perišić Tihomir Novak
2021. Josip Suton Dario Marinović Žarko Luketin

 

CROfutsalov izbor za najboljeg igrača Hrvatske iz godine u godinu podržava i velik broj drugih medija objavama na svojim stranicama, a naš izbor od prve godine podržava i HNS objavama na svojim službenim stranicama. Uskoro ćemo na našim stranicama objaviti i nominirane kandidate za osvajanje ove nagrade za 2022. godinu, te ćete biti u mogućnosti glasati za svoje favorite. Također ćemo na našim stranicama objaviti i sastav stručnog žirija koji će činiti renomirana imena iz hrvatskog futsala, kao i sastav novinarskog žirija gdje će biti zastupljeni mediji koji redovito izvještavaju o futsalu. Ne sumnjamo da je pred nama još jedno uzbudljivo izdanje izbora za najboljeg igrača Hrvatske, a tko je bio najbolji u godini koja je na izmaku, doznat ćemo uskoro.

 

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave