18.9 C
New York
spot_img
spot_img

Trofej CROfutsal | Jelavić primio trofej!

Objavljeno:

Uoči večerašnje utakmice između Novog Vremena i Torcide upriličena je ceremonija povodom dodjele Trofeja CROfutsal Toniju Jelaviću, najboljem igraču Hrvatske u 2022. godini. S obzirom na to da je ovaj susret bio u prijenosu na MaxSportu 1 gledatelji diljem Hrvatske i šire te gledatelji u makarskoj dvorani su imali priliku vidjeti kako naš glavni urednik, Jerko Šimac dodjeljuje ovu tradicionalnu nagradu našem reprezentativcu Toniju Jelaviću što je zasigurno velika stvar za naš portal i nagradu koju dijelimo od 2015. godine. Jelavić je nedavno gostovao i u našem CROfutsal Podcastu pa Vam u nastavku ostavljamo link kako biste ga mogli pogledati ukoliko već niste.

U ovogodišnjem izboru za najboljeg igrača Hrvatske glasovao je rekordni broj naših čitatelja, a Jelavić je osvojio najveći broj glasova kod sva tri “glasačka tijela”. Kako je 2022. godina bila godina Tonija Jelavića svjedoče i glasovi članova stručnog i novinarskog žirija. Tako je šest od osam članova stručnog žirija dalo maksimalan broj bodova Jelaviću, dok je samo jedan član novinarskog žirija propustio Jelaviću dodijeliti maksimalan broj bodova. Na koncu je Jelavić dobio i najveći broj bodova kod naših čitatelja zaokruživši tako svoj trijumf u ovom tradicionalnom izboru. Trijumf Jelavića uvelike podsjeća na onaj Duje Bajrušovića iz 2018. godine. Podsjetimo, Bajrušović je 2018. godine osvojio Trofej CROfutsal nakon što je predvodio Novo Vrijeme do povijesnog osvajanja prvog naslova prvaka Hrvatske. Jelavić je pak u prošloj sezoni bio najzaslužniji za povratak Makarana na tron Hrvatske.

Drugo je ovo veliko priznanje za Tonija Jelavića, nakon što je prošlog ljeta osvojio nagradu “Trofej nogometaš” za najboljeg igrača 1.HMNL u prošloj sezoni. Nagrada je to koju tradicionalno dodjeljuje Hrvatska udruga “Nogometni sindikat”. Sutra Vam na našem portalu donosimo fotogaleriju s dodjele i utakmice, a za kraj i ovim putem još jednom čestitamo Jeli na osvajanju nagrade te se zahvaljujemo MaxSportu što nam je dodatno uveličao ovu dodjelu!

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave