7.4 C
New York
spot_img
spot_img

Trofej CROfutsal | Predstavljamo kandidate za najboljeg igrača Hrvatske u 2021. godini

Objavljeno:

Nakon što smo jučer najavili novo izdanje “Trofeja CROfutsal”, danas Vam donosimo popis nominiranih kandidata za osvajanje ove nagrade za 2021.godinu. Nakon što smo prvotno nominirali širi krug igrača, internim izborom unutar redakcije suzili smo izbor na 25 kandidata koji konkuriraju za osvajanje nagrade. Naglašavamo kako se u ovom izboru vrednuju igre kandidata u ovoj kalendarskoj godini, a ne “stare zasluge”.

Nominirani za “Trofej CROfutsal” su sljedeći igrači:

Žarko Luketin
Zoran Primić
Franko Bilić
Dario Marinović
Josip Suton
Franco Jelovčić
Tihomir Novak
Vedran Matošević
Luka Perić
Matej Horvat
Stjepan Perišić
Nikola Pavić
Duje Kustura
Josip Jurlina
Antonio Sekulić
Kristijan Postružin
Davor Kanjuh
Kristian Čekol
Maro Đuraš
Marko Kuraja
Luka Suton
Vedran Kazazić
Toni Jelavić
Duško Martinac
Ivan Gotovac
OLMISSUM / FUTSAL PULA
SQUARE / VRGORAC
CRNICA
JIMBEE CARTAGENA
META CATANIA / CAME DOSSON
OLMISSUM / HALLE-GOOIK
DOBOVEC
DOBOVEC
DOBOVEC
OLMISSUM
OLMISSUM
OLMISSUM
OLMISSUM
OLMISSUM
OLMISSUM
OLMISSUM
FUTSAL DINAMO
FUTSAL DINAMO
WEILIMDORF / SQUARE
SAN GIUSEPPE / SQUARE
MANTOVA CALCIO / NOVO VRIJEME
NOVO VRIJEME
NOVO VRIJEME
VRGORAC
UNIVERSITAS

 

Na popisu nominiranih su tri vratara. Žarko Luketin reprezentativna je “jedinica” i dobitnik ove nagrade za prošlu godinu. Luketin je nakon novog naslova prvaka s Olmissumom prošlog ljeta napustio Omiš i prešao u redove Futsal Pule. Tu je i Zoran Primić, prva alternativa Luketina u dresu reprezentacije koji je prošlog ljeta dubrovački Square zamijenio Vrgorcem, te Franko Bilić, nekadašnji reprezentativac koji uspješno brani boje šibenske Crnice. Dario Marinović dobitnik je ove nagrade 2017. godine i jedini hrvatski igrač u najjačoj svjetskoj ligi. Josip Suton je prošle godine ostvario transfer u Italiju, a novi angažman u Italiji dokaz je njegove kvalitete. Franco Jelovčić je iz godine u godinu u samom vrhu ovog izbora, a nakon kratkog angažmana u Olmissumu i osvajanja naslova prvaka Hrvatske vratio se u Belgiju. Tu je i trojac iz slovenskog Dobovca. Tihomir Novak jedini je igrač koji je dvaput osvajao ovu nagradu, dok su Vedran Matošević i Luka Perić potvrđene klase i u Hrvatskoj i u Sloveniji. Olmissum ima čak sedam svojih igrača na popisu nominiranih. Matej Horvat iza sebe ima sjajnu godinu, što potvrđuje i nagrada “Trofej nogometaš” koju je osvojio. Stjepan Perišić je prošle godine ostao za malo kratak u ovom izboru, a iz redova “zeleno-plavih” tu su još Nikola Pavić, Kristijan Postružin, Josip Jurlina, Antonio Sekulić i Duje Kustura. Boje Futsal Dinama u našem izboru brane reprezentativci Davor Kanjuh i Kristian Čekol, a tu je i dvojac povratnika u dubrovački Square: Maro Đuraš i Marko Kuraja. Makarsko Novo Vrijeme osvojilo je kup Hrvatske, a boje Makarana u našem izboru brane Toni Jelavić, Vedran Kazazić i Luka Suton. Vrgorčanin Duško Martinac iz godine u godinu potvrđuje svoju kvalitetu, te je standardo na našem popisu nominiranih, dok je Ivan Gotovac prvi igrač splitskog AFCU-a koji se našao na našem popisu.
Podsjetimo, o tituli najboljeg igrača Hrvatske odlučuju stručni žiri, novinarski žiri i naši čitatelji. Uskoro ćemo na našim stranicama otvoriti glasovanje, gdje ćete moći nagraditi svoje favorite. Također ćemo narednih dana predstaviti članove stručnog i novinarskog žirija. Proglašenje pobjednika očekujemo u prvoj polovici siječnja.

GODINA Gold Medal Vector. Golden 1st Place Badge. Sport Game Golden Challenge Award. Red Ribbon. Isolated. Olive Branch. Realistic illustration. By Pikepicture | TheHungryJPEG.com Silver Medal Vector. Best First Placement. Winner, Champion, Number One. 2nd Place Achievement. Metallic Winner Award. Red Ribbon. Isolated On White Background. Realistic Illustration. By Pikepicture | TheHungryJPEG.com Bronze Medal Vector. Best First Placement. Winner, Champion, Number One. 3rd Place Achievement. Metallic Winner Award. Red Ribbon. Isolated On White Background. Realistic Illustration. By Pikepicture | TheHungryJPEG.com
2015. Franco Jelovčić Žarko Luketin Tihomir Novak
2016. Tihomir Novak Žarko Luketin Dario Marinović
2017. Dario Marinović Tihomir Novak Franco Jelovčić
2018. Duje Bajrušović Dario Marinović Duško Martinac
2019. Tihomir Novak Franco Jelovčić Josip Jurlina
2020. Žarko Luketin Stjepan Perišić Tihomir Novak
Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave