Trofej CROfutsal | Predstavljamo Vam sastav novinarskog žirija

Prošli tjedan na našim smo stranicama najavili izbor za najboljeg igrača Hrvatske u 2018.godini! Riječ je o četvrtom po redu izbor za najboljeg futsal-igrača Hrvatske, gdje o najboljem igraču odlučuju stručni žiri, novinarski žiri, te naši čitatelji. CROfutsalov izbor najboljeg futsal-igrača Hrvatske podržali su brojni renomirani mediji, a izbor je podržao i HNS koji je na svojim službenim stranicama protekle tri godine objavljivao vijesti o rezultatima izbora, kao i o dodjeli priznanja najboljima.
Uskoro ćemo na našim stranicama objaviti imena nominiranih kandidata za koje ćete moći glasovati, a prije toga predstavit ćemo Vam i članove stručnog i novinarskog žirija.
Danas Vam predstavljamo članove novinarskog žirija, koji kao i prošle godine ima 8 članova. Riječ je o dobro poznatim imenima iz hrvatskog futsala, a njihov sastav Vam donosimo u nastavku.

NOVINARSKI ŽIRI (abecednim redom):

Brod Portal Slikovni rezultat za brod portal logo Josip Šebalj
CROfutsal Jerko Šimac
Dubrovnik Sport Portal Slikovni rezultat za dbk sport logo Davor Lopin
HNTV Slikovni rezultat za hrvatska nogometna televizija logo Anđelko Kecman
Istra Sport Slikovni rezultat za istra sport logo Elvis Uravić
Meteora Produkcija Slikovni rezultat za meteora produkcija logo Vedran Prga
Slobodna Dalmacija Slikovni rezultat za slobodna dalmacija logo Vedran Babić
Sportske Novosti Slikovni rezultat za sportske novosti logo Ivica Javorčić

Josip Šebalj novo je ime u našem novinarskom žiriju. Riječ je o dugogodišnjem sportskom novinaru iz Slavonskog Broda, koji godinama prati futsal s naglaskom na brodskog prvoligaša. Davor Lopin već je dobro poznato ime u našem žiriju, kao dubrovački izvjestitelj koji je proteklih godina izvještavao i surađivao s brojnim hrvatskim futsal-portalima. Anđelko Kecman je novinar HNTV-a, te urednik TV-emisije posvećene futsalu pod nazivom “4+1”. Elvis Uravić još je jedno dobro nam znano ime u našem žiriju. Riječ je o dugogodišnjem futsal zaljubljeniku koji je svojevremeno izvještavao za CROfutsal i Futsal magazin. Vedran Prga još je jedno novo ime u našem žiriju. “Alfa i omega” Meteora produkcije već je godinama prisutan u hrvatskom futsalu.  Vedran Babić kao novinar Slobodne Dalmacije iz tjedna u tjedan izvještava s dalmatinskih parketa, a ove je godine bio prvi čovjek Novog Vremena za odnose s medijima tijekom njihovog nastupa u Europi. Ivica Javorčić je novinar Sportskih novosti, te je zasigurno najiskusnije ime na našem popisu. Riječ je o novinaru koji prati futsal još od vremena kada brojni mediji o futsalu nisu donosili nikakve informacije. Na koncu, tu je i moja malenkost kao urednik CROfutsala, ujedno i pokretač ovog izbora za koji vjerujem da će ostaviti neizbrisiv trag u hrvatskom futsalu.

Svim članovima novinarskog žirija ovim putem zahvaljujemo što su se odazvali na naš poziv i svojim sudjelovanjem podržali naš izbor za najboljeg igrača Hrvatske!

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Pobjede domaćina u prvim susretima 14. kola

Jučer su odigrana prva tri susreta 14. kola 2.HMNL-istok u kojima su maksimalan bodovni učinak …

2.HMNL-jug | Odigrani susreti 11. kola, domaćini dominantni

Jučer su odigrani susreti 11. kola 2.HMNL-jug koji su protekli u znaku domaćina. Naime, svi …