Trofej CROfutsal | Predstavljamo Vam sastav novinarskog žirija

Prošli tjedan na našim smo stranicama otvorili glasovanje u izboru za najboljeg igrača Hrvatske u 2019.godini! Riječ je o petom po redu izboru za najboljeg futsal-igrača Hrvatske, gdje o najboljem igraču odlučuju stručni žiri, novinarski žiri, te naši čitatelji. CROfutsalov izbor najboljeg futsal-igrača Hrvatske podržali su brojni renomirani mediji, a izbor je podržao i HNS koji je na svojim službenim stranicama protekle četiri godine objavljivao vijesti o rezultatima izbora, kao i o dodjeli priznanja najboljima. Prošle godine HNTV je podržao naš izbor objavivši video-prilog o dodjeli nagrade, kao i razgovor s prošlogodišnjim laureatom Dujom Bajrušovićem. Podsjetimo, uz Bajrušovića ovu renomiranu nagradu proteklih su sezona osvajali Jelovčić, Novak i Marinović, a zanimljivo je da su u svih pet dosadašnjih izdanja laureati nagradu osvajali osvojivši najveći broj glasova kod sva tri “glasačka tijela”.
Danas Vam predstavljamo članove novinarskog žirija, koji kao i proteklih godina ima osam članova. Riječ je mahom o dobro poznatim imenima iz hrvatskog futsala, koji iz tjedan u tjedan izvještavaju sa futsal terena, a njihov sastav Vam donosimo u nastavku.

NOVINARSKI ŽIRI (abecednim redom):

CROfutsal Jerko Šimac
Dubrovačka televizija Fotografija Dubrovacka Televizija. Davor Lopin
Futsal Balkan Fotografija Futsal BALKAN. Marin Kraljević
HNTV Slikovni rezultat za hrvatska nogometna televizija logo Anđelko Kecman
HRfutsal Fotografija HRFUTSALcom. Niko Rukavina
Leagues & Tournaments Fotografija Leagues & Tournaments. Ivan Marin
Slobodna Dalmacija Slikovni rezultat za slobodna dalmacija logo Vedran Babić
Sportske Novosti Slikovni rezultat za sportske novosti logo Ivica Javorčić


Marin Kraljević
novo je ime u našem novinarskom žiriju. Riječ je o novoj snazi Futsal Balkana koji je u poslijednje vrijeme sve ažurniji kada je hrvatski futsal u pitanju. Novo ime je i Ivan Marin koji predstavlja dobro nam znanu aplikaciju Leagues & Tournaments. Tu je i Niko Rukavina, urednik HRfutsal web-magazina, za koji se nadamo da će se reaktivirati i dati svoj obol medijskoj zastupljenosti futsala. Davor Lopin već je dobro poznato ime u našem žiriju, kao dubrovački izvjestitelj koji je proteklih godina izvještavao i surađivao s brojnim hrvatskim futsal-portalima. Anđelko Kecman je novinar HNTV-a i urednik TV-emisije posvećene futsalu pod nazivom “4+1”, te je svojevrsni medijski partner našeg izbora, na čemu mu ovim putem od srca zahvaljujemo.  Vedran Babić kao novinar Slobodne Dalmacije iz tjedna u tjedan izvještava s dalmatinskih parketa, a protekle dvije godine bio je prvi čovjek Novog Vremena Apfel za odnose s medijima tijekom njihovog nastupa u Europi. Ivica Javorčić je novinar Sportskih novosti, te je zasigurno najiskusnije ime na našem popisu. Riječ je o novinaru koji prati futsal još od vremena kada brojni mediji o futsalu nisu donosili nikakve informacije. Na koncu, tu je i moja malenkost kao urednik CROfutsala, ujedno i pokretač ovog izbora za koji vjerujem da će ostaviti neizbrisiv trag u hrvatskom futsalu.

Svim članovima novinarskog žirija ovim putem zahvaljujemo što su se odazvali na naš poziv i svojim sudjelovanjem podržali naš izbor za najboljeg igrača Hrvatske!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

FUTSAL WEEK | Remi Hrvatske i Ukrajine

U susretu 2. kola “Futsal Week” turnira U19-reprezentacija koji se održava u Poreču, Hrvatska i …

FUTSAL WEEK | U19-reprezentacija bolja od Crne Gore!

Hrvatska U19-reprezentacija pobjedom je otvorila “Futsal Week” turnir koji se od 15. do 20. lipnja …