Fabet kladionica

Trofej CROfutsal | Suton primio trofej!

Hrvatska futsal reprezentacija je svoje natjecanje na Europskom prvenstvu završila u grupnoj fazi te su se naši reprezentativci danas vratili u Hrvatsku. Četveročlana delegacija CROfutsal portala na čelu s glavnim urednikom, Jerkom Šimcem je dočekala naše reprezentativce u Velikoj Gorici te je tim povodom Josipu Sutonu uručen “Trofej CROfutsal”. Sredinom mjeseca smo odradili intervju sa Sutonom te Vas u nastavku podsjećamo na njega.

Josip Suton | Osvajač “Trofeja CROfutsal” u ekskluzivnom intervjuu za naš magazin

U uzbudljivom i dosad najneizvijesnijem izboru za “Trofej CROfutsal” u kojem se doslovno do posljednjeg trenutka glasovanja nije znalo tko će slaviti u ovogodišnjem izdanju tradicionalnog izbora za najboljeg igrača Hrvatske. Josip Suton dobio je većinu glasova našeg stručnog žirija, ispred Daria Marinovića, Franca Jelovčića i prošlogodišnjeg laureata Žarka Luketina. Novinarski žiri je pak najveći broj glasova dao Marinoviću, ispred Luketina, Jelovčića, Sutona i Perišića. O pobjedniku su na koncu odlučili naši čitatelji koji su najvećim brojem glasova nagradili Ivana Gotovca. U “mrtvoj utrci” do posljednje minute glasovanja Josip Suton je slavio ispred Žarka Luketina i Antonia Sekulića, te Daria Marinovića i Franca Jelovčića. U ukupnom poretku Suton je tako slavio sa samo jednim bodom više u odnosu na Marinovića i Luketina, osvojivši tako po prvi put ovu prestižnu nagradu. Za kraj Vam donosimo par slika s dodjele i ovim putem još jednom čestitamo Jopi na osvajanju nagrade.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …