Fabet kladionica

Turniri | CROATIA-BLIZNA CUP 2014.

CROfutsal Vam predstavlja 8.izdanje malonogometnog turnira Croatia-Blizna Cup! U organizaciji MNK Croatia Blizna, koji obilježava 35 godina od osnutka, turnir će u svojem 8.izdanju imati nagradni fond od ukupno 35 000 kuna! Simbolika je to godišnjice ovog malonogometnog kluba u čijoj se organizaciji već godinama organizira ovaj turnir koji privlači veliku pažnju malonogometnih klubova i ekipa sa splitsko-dalmatinskog i šibensko-kninskog područja.

Blizna 2014. plakat
Za ovaj malonogometni turnir prijave su otvorene do 26.07 u 20 sati, za kada je zakazan ždrijeb natjecanja u “Konobi Kumpar”, generalnom sponzoru turnira. Uz pokroviteljstvo općine Marina, TZO Marina, te Đani rent a car, turnir medijski pokriva internet portal DalmacijaNews. Sve utakmice se igraju na betonskoj podlozi M.C. Mirko Škember-Škembo u Blizni Donjoj, a kotizacija po ekipi iznosi 500 kuna. Uz vrijedne novčane nagrade za najuspješnije momčadi, organizator je osigurao trofej i novčane nagrade za najbolje pojedince turnira. Tijekom proteklih 7 izdanja turnira, pobjednički trofej su osvajale mnoge renomirane momčadi sa sjajnim pojedincima. Ove godine naslov pobjednika brani ekipa U.N.Hajduka S.D.R/Uljare Bilaja, koja će nastojati postati prva ekipa koja je uspjela obraniti naslov pobjednika. Zasigurno nas očekuje još jedno izuzetno zanimljivo izdanje turnira u Blizni Donjoj, a CROfutsal Vas kao prijatelj turnira poziva da se prijavite za sudjelovanje na ovom malonogometnom turniru!
Blizna

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

U Zagrebu pada odluka o posljednjem “putniku” u elitno društvo!

U sklopu posljednjeg kola Lige za popunu 1.HMNL očekuje nas i krajnja odluka tko će …

Matija Đuvlat i Ivan Pavlić najavili zagrebačke okršaje s Olmissumom!

S obzirom da su Zadrani jučerašnjim trijumfom nad Cibonom zavili Draženov dom u crno, danas …