TURNIRI | SC Trofej – Dugopolje

Kao što ste mogli primjetiti, od jučer je na našim stranicama obavijest o novom malonogometnom turniru. Sportski centar Trofej iz Dugopolja organizira malonogometni turnir koji će se odigrati na terenima s umjetnom travom po futsal pravilima!

MNT-Trofej-banner

 

Ovo je prvi turnir navedenog sportskog centra, a organizator je uz podršku sponzora osigurao vrijedne nagrade. Prijave su otvorene do 10.05 uz kotizaciju u iznosu od 500 kuna po ekipi. Javno izvalačenje parova je 11.05 s početkom u 16 sati, a početak turnira planiran je za dan kasnije. Za tri prvoplasirane momčadi osigurani su pokali i novčane nagrade, a “drvena medalja” donosi večeru za 10 osoba u restoranu Feniks uz sportske terene. Za sve sudionike turnira organizator je osigurao i akcijsku cijenu termina za vrijeme trajanja turnira. Sve informacije o turniru možete vidjeti u priloženom plakatu, a mi Vas pozivamo da svojim sudjelovanjem podržite ovaj novoosnovani malonogometni turnir.

MNT-Trofej-1024

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Raspored i najava 9. kola

U sklopu 9. kola 2.HMNL-zapad danas nas očekuju četiri utakmice. Vrijedi svakako izdvojiti utakmicu Jesenje …

2.HMNL-istok | Aurelia do punog plijena u Slavonskom Brodu

Jučer je odigran zaostali susret 8. kola 2.HMNL-istok u kojem je vinkovačka Aurelia osvojila velika …