18.9 C
New York
spot_img
spot_img

U19 EURO | Hrvatska u skupini s Portugalom, Španjolskom i Francuskom!

Objavljeno:

Večeras je u Poreču održan ždrijeb skupina Europskog prvenstva u futsalu za igrače do 19 godina. Podsjećamo, Hrvatska je domaćin završnice na kojoj će uz našu reprezentaciju nastupiti još sedam reprezentacija: Finska, Francuska, Italija, Portugal, Slovenija, Španjolska i Ukrajina. Sve utakmice će se u periodu od 3. do 10. rujna odigrati u dvorani Žatika u Poreču, a reprezentacije će biti podijeljene u dvije skupine po četiri reprezentacije. Naša reprezentacija je kao domaćin na poziciji A1, a u skupini će još biti Portugal, Španjolska i Francuska. U drugoj skupini, skupini B će igrati Ukrajina, Finska, Slovenija i Italija. Branitelj naslova i dvostruki osvajač je Španjolska koja je na prošlom, drugom izdanju ovog natjecanja bila i domaćin. Naša reprezentacija je povijesni uspjeh ostvarila na premijernom izdanju kada je osvojila srebro. Ždrijeb je izravno prenosio MAXSport 1, a mogao se pogledati i na YouTube kanalu MAXSporta.

Skupina A Skupina B
HRVATSKA
Croatia flag icon - Country flags
Ukrajina
Ukraine flag icon - Country flags
Portugal
Portugal flag icon - Country flags
Finska
Finland flag icon - Country flags
Španjolska
1,700+ Spain Flag Round Stock Photos, Pictures & Royalty ...
Slovenija
Slovenia flag icon - Country flags
Francuska
Flag Of France Round Icon Badge Or Button French National Symbol Template Design Vector Illustration Stock Illustration - Download Image Now - iStock
Italija
Italy flag icon - Country flags

 

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave