UEFA Futsal Liga prvaka | Još jednom odgođen ždrijeb…

Krovna europska nogometna organizacija još je jednom odgodila ždrijeb “UEFA Futsal Lige prvaka”! Epilog je to trenutne situacije diljem Europe uzrokovane korona-virusom. Doznajemo kako UEFA razmatra mogućnost da se “Liga prvaka” ove sezone odigra u drugačijem formatu, a jedna od opcija je i podjela momčadi u skupinama prema zemljopisnom položaju, kako bi se spriječila duga putovanja.
Hrvatski prvak Olmissum tako će još neko vrijeme čekati da sazna protivnike u svom prvom izlasku na europsku scenu. Podsjetimo, prošlosezonsko izdanje UEFA Futsal Lige prvaka još uvijek nije okončano, te će se od 9. do 11.listopada u Barceloni odigrati završni turnir na kojem će se za naslov prvaka Europe boriti ruski Tyumen i KPRF, te španjolski dvojac ElPozo Murcia i Barcelona. Prvotno je završni turnir trebao biti odigran u Minsku, no u bjelorusku je prijestolnicu prebačeno finale ovogodišnjeg izdanja “Lige prvaka” koje je planirano za travanj 2021.godine.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac domaćin neslužbenog Superkupa!

S obzirom na to da je Olmissum prošle sezone osvojio i kup i prvenstvo, ove …

FIFA WC 2021. | Poznati svi sudionici osmine finala!

Okončano je natjecanje po skupinama na Svjetskom prvenstvu, te su poznati svi sudionici osmine finala! …