Fabet kladionica

Universitas domaćin kadetske i juniorske završnice prvenstva Hrvatske!

Splitski Universitas biti će domaćin završnih turnira kadetskog i juniorskog prvenstva Hrvatske! Odluka je to koju je jučer donijela Komisija za mali nogomet HNS-a, a koju je za naš magazin potvrdio tajnik Komisije Romeo Čižmešija.

Završni turnir juniorskog prvenstva Hrvatske održat će se od 18. do 20. travnja, dok je završni turnir kadetskog prvenstva na rasporedu od 21. do 23. travnja.

Podsjetimo, plasman na završni turnir juniorskog prvenstva Hrvatske izborili su Universitas i Vrgorac iz regije “Jug”, Jesenje, Uspinjača Gimka i Novi Marof iz regije “Zapad”, te Aurelia i Brod 035 iz regije “Istok”, dok će plasman na završnicu izboriti i pobjednici dvoboja za 3. mjesto regije “Jug” između Heroja 2007 i Novog Vremena, te regije “Istok” između Slatine i Autodijelova Tokić.

Plasman na završni turnir kadeta izborili su Gauni, Vrgorac i Novo Vrijeme iz regije “Jug”, Fotex i Gorovo iz regije “Zapad”, dok za tri mjesta na završnici iz regije “Istok” konkuriraju Brod, Autodijelovi Tokić, Aurelia i Brod 035.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

LNFS | Marinović ponovno strijelac, Cartageni samo bod!

Odigrani su susreti 28. kola španjolske lige, a Barcelona je pobjedom kod Ribere Navarre (2:8) …

Liga za popunu 1.HMNL | Raspored i delegiranje 6. kola

Pred nama je završni čin Lige za popunu 1.HMNL. U nedjelju su na rasporedu susreti …