VIDEO | Futsal reprezentativci u akciji HNS-a ‘Vježbaj doma’

U vrijeme kada sva sportska, pa tako i futsal natjecanja miruju, krovna hrvatska nogometna organizacija akcijom ‘Vježbaj doma’ potiče sportaše da svoju tjelesnu kondiciju i formu održaju vježbanjem kod kuće. Tako se na službenom Facebook-profilu HNS-a iz dana u dan objavljuju prigodni video-klipovi, a na njima smo mogli vidjeti i poznata futsal lica.

Braća Josip i Luka Suton su nam u priloženom video-sažetku demonstrirali tehničke vježbe, a kako su reprezentativna braća trenirala pogledajte u nastavku.

Dan kasnije objavljen je video s Dariom Marinovićem, gdje možemo vidjeti kako se naš ponajbolji reprezentativac uspješno oporavlja od ozljede zbog koje je propustio ovu sezonu. Marinovićev oporavak jedina je svijetla točka za hrvatski futsal u doba pandemije korona-virusa, te vjerujemo kako bi Marinović mogao biti spreman za reprezentativne dvoboje protiv Češke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Jučer je pak objavljen video s Duškom Martincem, gdje kapetan vrgoračkih ‘nebeskoplavih’ i hrvatski reprezentativac demonstrira vježbe elementarne tehnike.

Vježbanje kod kuće proteklih su dana propagirali i brojni drugi futsal-igrači na svojim profilima, a mi se nadamo da ćemo futsal-majstore uskoro gledati i na parketima dvorana u nastavku malonogometne sezone.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

CROfutsal i Megamix Radio Hvar pokreću radijsku emisiju o futsalu!

Sa sutrašnjim danom okrećemo novu stranicu u medijskoj promidžbi futsala. CROfutsal u suradnji s Megamix …

Poznat je raspored 1.kola kupa za regiju Jug

Kao što smo već najavili kup susrete za regiju Istok, danas najavljujemo za regiju Jug. …