VIDEO | Gdje gledati UEFA Futsal EURO 2016.?

Točno za tjedan dana započet će Europsko malonogometno prvenstvo u Beogradu! UEFA Futsal EURO 2016. otvorit će u utorak 02.veljače u beogradskoj Kombank Areni s početkom u 18:30 sati domaćin Srbija i Slovenija. Beograd nije daleko i zasigurno će velik broj ljubitelja futsala pohrliti u Srbiju kako bi uživo nazočio ovom dvoranskom spektaklu. No što s onima koji će ostati kod kuće?
UEFA Futsal EURO 2016.
EUROSPORT ima televizijska prava na UEFA Futsal EURO, te će se sve susrete moći pratiti u izravnom prijenosu. Kako se sve utakmice igraju u istoj dvorani, tako nema preklapanja termina. Svakog dana na rasporedu su po 2 utakmice; jedna u 18:30 sati, a druga u 21:00 sati! Ukoliko nemate EUROSPORT, susrete ćete moći pratiti i uživo putem live-streaminga. UEFA je objavila kako će sve susrete uživo prenositi i putem svog službenog youtube-kanala. Ostaje nam još za vidjeti da li će neka od naših TV-kuća osigurati prijenose iz Beograda…
U nastavku Vam donosimo video kojim UEFA najavljuje prijenose uživo i video-sažetke na svom kanalu, a u videu možete vidjeti i naše aktere, Matiju Capara i suca Sašu Tomića!

VIDEO: Watch UEFA Futsal EURO 2016.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

IZ SVIJETA | Marinović i J.Suton strijelci u pobjedama svojih momčadi

Hrvatski reprezentativci i ovog su vikenda odigrali zapažene uloge u novim pobjedama svojih momčadi. Dario …

Antun Bačić u radijskoj emisiji CROfutsala!

Sutras početkom u 19:00 sati na frekvencijama MEGAMIX RADIA HVAR emitirat će se još jedna …