Fabet kladionica

Zagreb 2014 | 7. međunarodni turnir juniora i kadeta

logogturnira većiVeć sedmi puta će se u Zagrebu održati međunarodni turnir juniora i kadeta. Kao i svih godina do sada od prvog turnira CROfutsal online futsal magazin biti će medijski partner ovog turnira. Svako ljeto ovaj turnir u Zagrebu okuplja juniorske i kadetske momčadi iz Hrvatske i svijeta. Turnir je značajniji ukoliko se zna da je za njegov nastanak i razvoj zaslužan ponajviše entuzijazam dvojice velikih zaljubljenika u futsal i rad sa mladima, a to su Kujtim Morina i Matija Đulvat.

Velike zasluge za samu organizaciju turnira nosi i F.C. Nacional pod čijom se kapom održava turnir:

 

Sada slijedi sedmo izdanje a mi vam donosimo priopćenje za medije povodom početka turnira koji se igra ovaj vikend:

U sklopu niza aktivnosti koja naš klub provodi, Mnk Nacional sedmu godinu za redom organizira “međunarodni futsal turnir za kadete i juniore Zgreb 2014” koji se održava 28 lipnja 2014. godine u Zagrebu u paviljonu 1 zagrebačkog velesajm I na tereneima Šrc Megaton na Černomercu.
Nositelji projekta su igrači Kujtim Morina I Matija Đulvat
S posebnim zadovoljstvom ističemo da smo pravodobnim organizacijskim pripremama za turnir i dostavljanjem potrebne dokumentacije u HNS, svake godine dobili i službeno pismeno odobrenje UEFA-e za navedeni turnir.
Turnir je svoje premijerno izdanje imao 2007 godine i od tada se neprekidno održava svake godine. Zagreb 2014 je najstariji međunarodni futsal turnir za mlađe uzratse na području Europe, te je jedini ovakve vrste u Hrvatskoj.
Za razliku od prijašnjih godina kada je nastupalo 6 momlčadi na turniru, napravili smo organizacijski iskorak, te će ove godine u konkurenciji kadeta i juniora nastupati 24 momčadi iz Hrvatske I inozemstva. Ove godine odlučili smo proširiti natjecanje za starije pionire.
Na turniru osim najbojih momčadiiz Hrvatske ( Mnk Nacional, Mnk Alumnus, Futsal skola Bonito Solin, Mnk Otočac, Mnk Ljubeščica, Mnk Kijevo Knin, Mnk Square Dubrovnik, Mnk Osijek 031, Mnk Albona Pula, Mnk Novi Marof), nastupit će talijanski sasatv Number 9 Roma, dvije slovenske momčadi (Š.D Extrem – Sodražica, Fc Stripy- Škofja Loka), mađarska momčad Cso Montage Budimpešta, dvije momčadi iz Bosne Hercegovine( Kmf Sokrates, Kmf Vesela Bugojno).
Na turniru za straije pionire dječake rođene 1999-2000 nastupit će 6 ( mnk Nacionla , Mnk Alumnus, Mnk Kastav,Šd Extrem Slovenija, Oš Vladimir Nazor- Pazin, Selekcija grada Rima momčadi u kojem će sve momčadi odmjeriti snage
S obzirom na klubove koji su sudjelovali na dosadašnjim turnirima, te listu pobjednika I osvajača trofeja, “Zagreb 2014” je stekao veliki rejting i ugled , te iz godine u godinu postaje sve značajniji, poznatiji I prepoznatljiviji na futsal karti Europe, a malonogometna akademija Nacional Gimka kao njezin organizator nastoji svake godine sve bolje organizirati turnir
Cilj međunarodnog futsal tunira za kadete I juniore Zagreb 2014je popularizacija futsala kao sporta u mlađim dobnim kategorijama I potaknuti što bolju povezanost futsal sredina iz cijele regije koji istinski rade sa mlađim naraštajima.

DOSADAŠNJI POBJEDNICI: 2013 kadeti- Mnk Fotex… junior- Mnk Nacional 2012. CSO MONTAGE BUDIMPEŠTA 2011. MNK USPINJAČA 2010. Not played 2009. MNK USPINJAČA 2008. MNK NACIONAL 2007. MNK USPINJAČA

Raspored i rezultati utakmica u kategoriji juniora:

 

[championship league_id=59]

 

Raspored i rezultati utakmica u kategoriji kadeta:

 

[championship league_id=58]

 

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …