Žarko Luketin napušta redove Olmissuma!

Reprezentativni vratar Žarko Luketin nakon dvije sezone u redovima “zeleno-plavih” napušta Olmissum! Vijest je to koju je sam Luketin danas objavio na svom Facebook-profilu, a koja je iznenadila mnoge futsal-ljubitelje diljem Hrvatske, a i šire. Luketin se u objavi zahvalio Olmissumu na protekle dvije godine i najavio nove izazove, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

ŽARKO LUKETIN: “Došlo je vrime za rastanak. 2 lipe godine, 2 prvenstva hrvatske, 1 kup, superkup, među 8 u ligi prvaka. Bila je čast bit dio ove ekipe, ponit traku protiv Dinama, bit dokapetan. Puno dobrih ljudi, neka prijateljstva koja će ostat još puno, puno godina. MNK Olmissum želin sve najbolje u daljnjem radu, ali ovo je jednostavno moment kada nam se putevi križaju, i prirodno je bilo da se zahvalimo jedni drugima, i da svako nastavi svojim putem. Osobno se veselin novin izazovima, i uvik ću se sa gušton vračat u Omiš. Naravno, veliko HVALA i svim navijačima koji su bili uz nas kad god su mogli. 💚💙

Prije nekoliko trenutaka vijest o odlasku Žarka Luketina objavio je i Olmissum na svojim službenim stranicama. Iz kluba su se zahvalili Luketinu na dvije fantastične sezone i velikom doprinosu u osvajanju trofeja.

Ostaje za vidjeti gdje će “splitska hobotnica” nastaviti karijeru. Jedno je sigurno, vratar njegova kalibra zasigurno će biti “tražena roba” u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Split uvjerljiv protiv Heroja 2007

Jučer su na rasporedu bila dva susreta 2. kola 2.HMNL-jug, no odigran je tek jedan. …

2.HMNL-zapad | “Taurusi” slavili na gostovanju kod Uspinjače Gimke!

U derbiju 2. kola 2.HMNL-zapad jučer je Futsal Gorica slavila na gostovanju kod Uspinjače Gimke …