30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Zoković ispunio obećanje! 1.HMNL ima generalnog sponzora!

Objavljeno:

1.HMNL dobiva generalnog sponzora! Najvažnija je to vijest nakon danas održanog Plenuma klubova 1.HMNL! Vijest je za CROfutsal potvrdio predsjednik Plenuma gospodin Ivo Zoković, čime je ostvario veliko izborno obećanje da će prvoligaško natjecanje imati generalnog sponzora koji će financirati takse službenih osoba.

Sastanku Plenuma prvoligaša nazočili su predstavnici svih klubova izuzev trojca s juga; predstavnici Squarea, Novog Vremena i Vrgorca izostali su s Plenuma koji je u organizaciji Kreator TV-a održan u Jastrebarskom. Gospodin Ivo Zoković iskoristio je priliku da zahvali domaćinu na sjajnoj organizaciji i ugodnoj atmosferi.
U suradnji s HNS-om i predsjednikom Davorom Šukerom postignut je i dogovor s tvrtkom Mercury koja će u naredne 2 godine svakom prvoligašu dodijeliti po 20 lopti brenda Select. Ivo Zoković tako je obilato prije ugovorenog roka (15.08) ispunio obećanje dano na izboru predsjednika Plenuma, a ostaje još dogovoriti TV-prava koja kako govori Zoković valja podignuti na viši nivo. Kreator TV je predstavio novi studio i reportažna kola, te ostaje dogledno vrijeme za vidjeti koja će TV-kuća dobiti pravo prijenosa.

Kratko smo razgovarali s gospodinom Ivom Zokovićem koji nam je potvrdio ovu vijest, no ime generalnog sponzora 1.HMNL još se uvijek drži u tajnosti dok se i službeno ne potpiše ugovor, što se očekuje do sredine kolovoza. Ivo Zoković u nekoliko je navrata istaknuo veliku podršku HNS-a i predsjednika saveza Davora Šukera, bez čije se podrške zasigurno ne bi ostvarile ove zaista sjajne vijesti za sve prvoligaše!

 

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave