KUP | Futsal Dinamo osvojio kup regije “Sjever”!

KOMENTAR: Još jedna velika večer Futsal Dinama. U prepunoj Ciboni Futsal Dinamo je preko aktualnog prvaka države došao do naslova Kupa za regiju Sjever. Momčad kojoj je forma i uigranost očito u uzlaznoj putanji ovaj puta imala je težak posao pogotovo ako se zna da je prvoligaš imao prednost od 3:1. No do kraja je Alumnus uspio prokockati sve u frapantnoj završnici u kojoj je Futsal Dinamo u zadnjoj minuti prvo uspio poravnati rezultat, a zatim i pobijediti.

Alumnus na drugu stranu s razlogom treba žaliti jer teško je razumljivo kako jedna, sada već, iskusna momčad može tako prosuti sigurno vodstvo i na taj način potonuti u završnici utakmice. Kvaliteta, kondicija te rezultat su bili na njihovoj strani te stoga čudi toliko povlačenje na terenu i prepuštanje inicijative Futsal Dinamu kada je Alumnus po svemu, a pogotovo kondicijski spremnija momčad.

Futsal Dinamo na drugu stranu je upravo odigrao na iskustvo svojih igrača i na krilima fanatične publike došao do velike pobjede.

Ono što bi još željeli istaknuti je i sudački par koji je, ako se uzme u obzir sve što se dešavalo na i oko terena, odradio odličan posao držeći više manje ujednačeni kriterij, puštajući mušku igru i u svakom trenutku kontrolirajući susret. Situacija pri kojoj je isključen domaći trener Čuljak zaista je bila sporna no nije imala apsolutno nikakav utjecaj na utakmicu.

Brigu jedino izaziva par manjih incidenata iz publike što nije narušilo atmosferu i odlično navijanje ali je ipak malo pokvarilo dojam i nešto je što ljudima oko ovog kluba (sve redom veliki zaljubljenici u futsal) treba biti tihi alarm za uzbunu kako se ne bi desilo da ovu prekrasnu sportsku priču unište ružne scene i par pojedinaca.

Uskoro više detalja….
ZGODITAK ZA 4:3

 

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

IZ SVIJETA | Porazi Catanie i Mantove, pobjede Cartagene i Dobovca!

Ovog vikenda smo mogli vidjeti polovičan uspjeh momčadi van 1. HMNL za koje igraju naši …

Liga Prvaka | Poznato novih 13 sudionika 1/16 finala!

Nakon što smo vam prekjučer objavili prvih šest sudionika 1/16 finala Lige Prvaka, u nastavku …