19.1 C
New York
spot_img
spot_img

VIDEO | Nacional slavi, Square opet posrnuo u finalu!

Objavljeno:

Zagrebački Nacional pobjednik je malonogometnog kupa Hravtske! Momčad Roberta Grdovića apsolutno je zasluženo osvojila ovaj prestižni trofej, jer je za vrijeme cijelog turnira pokazala najviše. Na stranu “trening utakmica” u četvrtfinalu protiv slabašne Petrinjčice, ali i u polufinalnom srazu s domaćim Novim Vremenom i u finalu protiv Squarea, Nacional je pokazao da je trenutno najbolja momčad u Hrvatskoj. Možda se nećete složiti s konstatacijom potpisnika ovih redaka, no u trijumfu Nacionala nema ni najmanje zamjerke.
Square je i drugu sezonu u nizu ostao za korak prekratak. Lani u svojoj dvorani, a ove godine u domaćinskoj atmosferi u Makarskoj. Iz Dubrovnika se u Makarsku zaputilo mnogo navijača koji su stvorili sjajnu atmosferu. No premda su “gospari” bitku na tribini dobili, onu na parketu nisu uspjeli. Square je bio vrlo dobar, možda čak i bolji prvih 15ak minuta, no maestralan zgoditak Borka Surudžića usmjerio je susret u drugom smjeru, te je Nacional nakon toga kontrolirao susret do samoga kraja.
Nakon susreta razgovarali smo s trenerima Grdovićem i Mavrovićem, te igračem Nacionala Surudžićem, a njihove izjave Vam donosimo u nastavku.

Na koncu pogledajte i ceremoniju dodjele medalja i trofeja, te slavlje Nacionala na parketu. Uskoro očekujte i objavu video-sažetka finalnog susreta na našim stranicama!

FOTO: Tonči Vlašić

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave