17.7 C
New York
spot_img
spot_img

JUNIORI | Uspinjača Gimka i Futsal Dinamo u finalu regije “Zapad”

Objavljeno:

Uspinjača Gimka i Futsal Dinamo igrat će u finalu juniorskog natjecanja regije “Zapad”! Očekivan je to epilog nakon što je već u prvim susretima polufinala zagrebački dvojac ostvario pobjede u gostima kod Fotexa i Jesenja. U uzvratnim susretima Uspinjača Gimka i Futsal Dinamo su ostvarili rutinske pobjede, premda to konačan rezultat ne sugerira. Uspinjača Gimka je protiv Fotex Junajteda imala prednost 4:1, da bi gosti s dva gola u završnih 10 minuta susreta ublažili poraz. Vrijedi izdvojiti Petra Petriška koji je u pobjedu Uspinjače Gimke ugradio 3 zgoditka. Futsal Dinamo je protiv Jesenja većim dijelom susreta imao sigurnu prednost, da bi gosti s tri zgoditka sredinom nastavka ublažili poraz. Trostruki strijelac za Uspinjaču Gimku bio je Kiko Dragaš Selaković, dok je dvostruki strijelac u redovima gostiju bio Denis Švaljek.
Uspinjača Gimka i Futsal Dinamo su plasmanom u finale osigurali nastup na završnom turniru juniorskog prvenstva Hrvatske koji će se odigrati u Zagrebu. Za Fotex Junajted i Jesenje preostaje pak utjeha u dvoboju za 3. mjesto…

POLUFINALE

1. UTAKMICA Fotex Junajted – Uspinjača Gimka
Jesenje – Futsal Dinamo
1:5
2:3
2. UTAKMICA Uspinjača Gimka – Fotex Junajted
Futsal Dinamo – Jesenje
4:3
7:5

 

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave